Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SodaStream rodiny objevily nové dračí příchutě sirupů SodaStream. Který z nich je jejich favorit?

30. 07. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Od letošního března tři SodaStream rodiny testují poslední model SodaStream Source. Výrobník se u našich reportérů stal součástí denních rituálů, u některých dokonce dominantou kuchyně a kuchyňského baru. Na výrobníku Source oceňují dvě novinky, které usnadňují přípravu nápoje doma tak, že ji zvládnou i děti. Tzv. systém snap&lock zajišťující, že láhev lze na výrobník jednoduše nacvaknout – odpadlo tak zdlouhavé šroubování. Dalším přínosem je podsvícený LED displej, který ukáže aktuální úroveň nasycení připravovaného nápoje. Jedna kapka znamená mírné sycení, tři kapky naopak velmi perlivý nápoj. Malý detail, který si všichni naši testovači pochvalují.

„Příchuť Dračí pomerančová krev je bezkonkurenčně nejlepší. Stačí přidat led, trochu máty a dostanete výborný osvěžující nápoj“ Šichmannovi, Lovosice

SodaStream - testování dračích sirupůDračí příchutě jsou opravdu výborné, mají výraznou chuť, vůni i barvu. Jako první jsme otevřeli malinovou, která vnučce Aničce voněla po malinách i jahodách dohromady. Do sklenice s limonádou jsme si natrhali maliny a třešně na ozdobu, ovocnou chuť totiž už sirupy mají. „Dračí lektvar ze zeleného jablíčka“ byl výborný – lehký a osvěžující, na ozdobení je ideální meduňka nebo máta“, popisuje testování dračích sirupů paní Šichmannová.

Rodině Šichmannových chutnal i sirup Černý drak cola, višeň. Absolutním vítězem ze všech dračích příchutí je ale Dračí pomerančová krev. „Venku  bylo  i  navečer  velké  teplo, a tak s ledem a kouskem máty představovala limonáda s touto příchutí  výborný  osvěžující   nápoj“, doplnila paní Šichmannová.

„Děti jsou z dračích sirupů nadšení, rádi si příchutě sirupů vybírají, teď už ale nechtějí žádnou jinou limonádu, než tu s drakem“ Truksovi

SodaStream - testování dračí sirupy
Když přišla zásilka s dračími sirupy, děti Truksovi byly celé žhavé na to, až je vyzkouší. Nemělo cenu to nijak odkládat, a tak vybraný sirup z balíčku putoval přímo do lahve s bublinkami. Navíc pokud jsem v předchozích zprávách psala, že děti si rády samy vybírají sirupy, nyní nechtějí žádné jiné a neptají se již na limonádu, ale konkrétněji na limonádu s drakem,“ vysvětluje paní Truksová, jaký úspěch nové dračí sirupy měly.


S přibývající teplotou stoupá spotřeba pití, což je přímo úměrné tomu, jak moc klesají u Truksových zásoby dračích sirupů. „A věřte, že klesají závratnou rychlostí. Mladší člen naší domácnosti by se nejraději bez ustání napájel Dračím lektvarem ze zeleného jablíčka, dcerka sirupy střídá a jen o něco více oblíbený je sirup Dračí pomerančová krev - ten samý chutná i mě. Manžel zase dětem potají upíjí zásoby příchutě Černý drak cola, višeň,“ směje se paní Truksová.


Všechny naše SodaStream rodiny si nové dračí příchutě ihned zamilovaly.
Sirupy s ovocnou příchutí dětem moc chutnají,
největším oblíbencem se stal sirup červený pomeranč.
Zásoby dračích sirupů se tak v horkých letních dnech rychle krátí.


„Jsme z dračích sirupů opravdu nadšení, stoprocentně doporučujeme!“ Hanžlovi, Hradec Králové


SodaStream - testování dračí sirupyI u rodiny Hanžlových jsme zjišťovali, jak se dračí sirupy v jejich domácnosti zabydlely, a jaká příchuť je nejvíce zaujala. „V těchto parných dnech, co byly, jsme pitný režim dodržovali opravdu poctivě. Pomáhaly nám v tom nové dračí příchutě, které jsme si opravdu zamilovali. Všechny příchutě jsou vynikající, nejvíce ale u nás vévodí sirup Dračí oheň z lesních plodů, ten je prostě jednička“, popisuje paní Hanžlová. Hned za ním se umístila příchuť červený pomeranč, Hanžlovi si ale příchutě vychutnávají všechny, nejlépe na zahradě v bazénu, který pro ně představuje způsob dokonalé relaxace.


Zaujal vás projekt SodaStream reportérů a chcete se dozvědět víc o zážitcích našich rodin? Navštivte stránky www.sodastream.cz nebo www.facebook.com/sodadoma, kde budou testovači sdílet své dojmy, nápady na lahodné limonády a mnoho dalšího každých 14 dní.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku SodaStream rodiny objevily nové dračí příchutě sirupů SodaStream. Který z nich je jejich favorit?:

SodaStream rodiny objevily nové dračí příchutě sirupů SodaStream. Který z nich je jejich favorit?
SodaStream rodiny objevily nové dračí příchutě sirupů SodaStream. Který z nich je jejich favorit?
SodaStream rodiny objevily nové dračí příchutě sirupů SodaStream. Který z nich je jejich favorit?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
devátý
Obrázek uživatelky
profil
Konečně padajíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
2x
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík6x
Obrázek uživatelky
profil
6x SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles