Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SodaStream rodiny poprvé vyzkoušely, jak je pohodlný život s domácím výrobníkem sody!

19. 03. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Před Vánoci se čtenářky ChytréŽeny hlásily do ročního testování moderních výrobníků sody SodaStream. Zájem o domácí bublinkovou revoluci byl obrovský, je ale dobojováno.  Tři rodiny čeká rok plný bublinek, osvěžení a nezapomenutelných chvil s novým pomocníkem. Úkol mají jediný – užívat si designový výrobník SodaStream Source a podílet se s námi o své zkušenosti. Zajímá Vás, jak probíhalo první oťukávání?

„S nadšením odpovídám na otázky, co to na lince vlastně mám. Říkám mu sodovkovač.“ Truksovi, Podolí

testování SodaStream - reportérkaMladí manželé mají děti ve věku 2 a 5 let, kterým v jednom kuse vymýšlejí program – zkrátka příliš klidu si s nimi neužijí. Truksovi SodaStream příjemně překvapil už při otevření velkého balíku: „Ani objem, ani váha balíku neodpovídaly tomu, co mnozí známe z dob minulých. Žádná drátkem opletená lahev - balík ukrýval designově krásný přístroj, který se musí stát ozdobou každé kuchyně. Jeho sytě modrá barva každého návštěvníka upoutá a já s nadšením odpovídám na otázky, co to na lince vlastně mám,“ vypráví s úsměvem paní Truksová. Zásobník SodaStream Source si už doma stihli pojmenovat, říkají mu „sodovkovač“.
„Voda chutná výborně. Nejvíc mě překvapilo, že i největší stupeň intenzity není nijak přehnaný. Navíc bublinky jsou malé. Ne žádné maxi bublinky. Nápoj lehce vklouzává do krku, člověk nemá pocit, že je přesycený,“ dodává nadšeně naše první reportérka. 

„Nikdy bych nevěřila v takovou úsporu času a nákladů na pitný režim pro naši početnou rodinu,“ Hanžlovi, Hradec Králové

testování SodaStreamDalší SodaStream testovači mají tři starší děti ve věku od 8 do 18 let. Aktivní děti musí kvůli sportu dodržovat pečlivě pitný režim a těší se, kolik s novým výrobníkem ušetří času i energie. „Seznámení s výrobníkem bylo nad naše očekávání, nikdy bych nevěřila v takovou úsporu času a nákladů na pitný režim pro naši početnou rodinu,“ vysvětluje paní Hanžlová.
„Na výrobníku mě velmi těší snadná obsluha. Je to opravdu velký pomocník, kterého bych nikdy nevyměnila za nic jiného. Můj muž je také nadšený - už konečně nemusí týden, co týden tahat balíky sodovky a limonád a i on se naučil obsluhovat našeho „Sodíka,“ jak jsme výrobník pojmenovali na přání dcery,“ dodává naše druhá reportérka.

„Přístroj  se  velmi  dobře  ovládá a má nádherný moderní  tvar.“ Šichmanovi, Lovosice

testování SodaStreamDalší testovací rodinou se stali Šichmanovi z Lovosic. Prarodiče se dvěma vnoučátky rádi pijí sycené nápoje, ale jak sami říkají, jsou unavení z věčného tahání těžkých lahví. Navíc aktivně recyklují veškerý odpad a s pocitem viny přiznávají, že plastových lahví vyhodí opravdu hodně. Zajímá Vás, kolika plastových lahví za rok naši planetu ušetří? Těšte se i na další průběh testování.
„Náš nový pomocník SodaStream už má své místo na lince, na baru čekají na návštěvy všechny příchutě sirupů. Barvu jste uhodli přesně k nám do kuchyně,“ pochvaluje si paní Šichmanová modrý výrobník Source, který jí skvěle ladí s bílou kuchyní a modro-bílými cibuláky.
„Příjemně nás překvapily 3 možnosti stupně nasycení nápoje, což lze z přístroje číst pomocí kapek. To je super, kapky se moc povedly. Ohlas celé rodiny je veliký a stále se z nového pomocníka všichni radujeme. V jednom kuse ochutnáváme, pijeme a pijeme…“ doplňuje za třetí SodaStream reportérka. Fanynka ručních prací už také vymyslela první rozlišovací vychytávku: láhev si obháčkuje a vyšije na ní logo SodaStream.


Zaujal Vás projekt SodaStream reportérů a chcete se dozvědět víc o zážitcích našich rodin? Navštivte stránky www.sodastream.cz nebo www.facebook.com/sodadoma, kde budou testovači sdílet své dojmy, nápady na lahodné limonády a mnoho dalšího každých 14 dní.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku SodaStream rodiny poprvé vyzkoušely, jak je pohodlný život s domácím výrobníkem sody!:

SodaStream rodiny poprvé vyzkoušely, jak je pohodlný život s domácím výrobníkem sody!
SodaStream rodiny poprvé vyzkoušely, jak je pohodlný život s domácím výrobníkem sody!
SodaStream rodiny poprvé vyzkoušely, jak je pohodlný život s domácím výrobníkem sody!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
9 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
8
Obrázek uživatelky
profil
7Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
8SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles