Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SodaStream rodiny představují své nejoblíbenější sirupy!

18. 04. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Dnes se opět podíváme domů k rodinám, které si díky Chytré Ženě mohou po celý rok vychutnávat domácí limonádu od SodaStream. Tentokrát nás bude zajímat, jaké příchutě si doma jednotliví členové rodiny připravují nejraději a kam všude si berou svůj oblíbený nápoj s sebou.

„Nápoje SodaStream už s námi zažily i nejeden výlet do přírody a dokonce i jednu návštěvu ZOO.“ Truksovi, Podolí


Nejoblíbenějších příchutí sirupů mají Truksovi více. „Dcerce nejvíce chutná klasická malinovka. Já jsem si ji také oblíbila – snad proto, že mi připomíná prázdniny u babičky,“ říká paní Truksová.  
U synka vede příchuť Apple Goodness-Kids. Kromě ovocných příchutí paní Truksovou oslovily i sirupy Cola Cherry či Tonic.
Nápoje z výrobníku SodaStream Source se skvěle hodí jako osvěžení na cesty. „Nápoje SodaStream už s námi zažily i nejeden výlet do přírody a dokonce i jednu návštěvu ZOO,“ vypráví zástupkyně první rodiny. Limonády různých příchutí s sebou bere paní Truksová i jako pozornost, když jde s rodinou na návštěvu. „Samozřejmě se to neobejde bez zvědavých otázek, co jsem to vlastně donesla a jak přístroj vypadá. Při loučení pak často padne poznámka, abych příště přinesla limonádu s další příchutí,“ dodává nadšeně.
testování SodaStream





„Naše rodina je nadšená všemi sirupy.“ Hanžlovi, Hradec Králové


S tím, jak teplota venku stoupá, spotřeba sirupů se u rodiny Hanžlových zvyšuje. Nejlepším odpočinkem pro paní Hanžlovou je nyní osvěžující limonáda SodaStream na balkóně. Příchutě si Hanžlovi oblíbili všechny, každý má však nějakou, na které si pochutná nejraději. „Nejmladší dcera Kačenka má nejraději citronovou, syn Colu a já se přiznám, že ujíždím na lesní směsi (SodaStream Red Berry Mix). Ta prostě nemá chybu! Můj muž má rád grepovou příchuť, protože příliš neholduje sladkým limonádám. Grepová příchuť je tak pro něj více osvěžující a sladké „limči“ rád přenechá našim dětem,“ popisuje paní Hanžlová.
testování SodaStream

„Uháčkovala jsem na lahev obal, který je na záda jako batoh“ Šichmanovi, Lovosice


U rodiny Šichmanových v Lovosicích se sirup SodaStream stal dokonce součástí léčebné kúry. Pan Šichman připravoval své nemocné manželce limonádu s příchutí Green Tea Kiwi/Jahoda. „Začátkem března jsem měla chřipku, a tak došlo na tradiční čaj, citrón a med. Jenže již po pár dnech mi čaj nechutnal. Manžel naštěstí přišel se skvělým nápadem – připravit mi SodaStream Green Tea Kiwi/Jahoda. Je tak výborný a osvěžující, že jsem pak pila jen ten“ vypráví paní Šichmanová.

Na limonádu ze svého výrobníku Source nezapomínají Šichmanovi ani na cestách. Se dvěma lahvemi osvěžujícího nápoje se vydali na výlet na koncert do České Lípy. Po dlouhé cestě domů a časném vstávání si paní Šichmanová udělala do práce nápoj se sirupem Cola Energy. „Můžu říct, že mě nakopla, přestože jsem spala jen 4 hodiny,“ popisuje paní Šichmanová svou zkušenost.
Pro pohodlnější nošení lahve s limonádou vyrobila paní Šichmanová dětem na výlety obal s popruhy, který se dá použít jako batoh. Takto budou moci mít svůj oblíbený nápoj stále po ruce.
testování SodaStream

Zaujal Vás projekt SodaStream reportérů a chcete se dozvědět víc o zážitcích našich rodin? Navštivte stránky www.sodastream.cz nebo www.facebook.com/sodadoma, kde budou testovači sdílet své dojmy, nápady na lahodné limonády a mnoho dalšího každých 14 dní.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku SodaStream rodiny představují své nejoblíbenější sirupy!:

SodaStream rodiny představují své nejoblíbenější sirupy!
SodaStream rodiny představují své nejoblíbenější sirupy!
SodaStream rodiny představují své nejoblíbenější sirupy!
 



Komentáře
« Předchozí   1…   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
první
Obrázek uživatelky
profil
všechny zdravím a kdybychom se nevidělySmajlíktak krásné svátky
Obrázek uživatelky
profil
1 dlouho před limitem Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles