Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šokující zážitek s telepatií

6. 07. 2014 | Vaše příběhy
Mimosmyslové vnímání je výraz používaný pro nejrůznější těžko vysvětlitelné jevy. Své místo zde nachází i schopnost některých osob popsat místo nebo událost na značnou vzdálenost, nezřídka s odstupem či předstihem několika let. Mimosmyslové vnímání zahrnuje např. telepatii, jasnovidectví, vidění na dálku, zážitky z jiných životů. Jistě se většina čtenářů s touto tematikou setkala na stránkách tisku, knížek či televizní obrazovce.

Patřím ke generaci, která byla vychovávána (zejména ve školách) přísně racionálně, neboli na co jsem si nemohla sáhnout, nebo co se nedalo vypočítat, prostě neexistovalo. Dnes je obecně známo, že telepatie je zvláštní přenos informace z člověka na člověka a je možná na nejrůznější vzdálenosti, od několika metrů po několik tisíc kilometrů. Případy, kdy tato schopnost probíhá bezděčně, pod vlivem nějaké emoce, spadají pod pojem spontánní telepatie.

telepatieV odborné literatuře se uvádí, že zhruba deset lidí ze sta je schopno uvést hodnověrný příklad, ať už ze své vlastní zkušenosti, nebo z vyprávění svých známých. To je jen velmi stručný úvod a vysvětlení pojmu telepatie. Bohužel minulý režim vydávání této tematiky příliš nepřál. Konečně až v roce 1970 se po dlouhé době objevila první vlaštovka. Vyšla publikace dr. Zdeňka Rejdáka Perspektivy telepatie. Tehdy jsem doslova jedním dechem přečetla knížku, která postupně a schůdnou cestou objasňovala čtenáři pojem telepatie a zároveň mu přiblížila nejrůznější telepatické zážitky lidí, doložené četnými  svědectvími.

Přibližně v té době jsem si začala uvědomovat zajímavý fakt. Když jsem nastoupila do tramvaje, kde byla obsazena všechna místa a dalších několik lidí již muselo stát, zcela mimoděk jsem se postavila tam, kam mě nohy doslova donesly. Sedící pasažér následující stanici vystoupil a já jsem s klidem a uspokojením obsadila jeho místo. Tento jev se stal součástí mého každodenního života a po čase jsem ho začala vnímat jako samozřejmost. Ponechala jsem si tuto skutečnost pro sebe, protože jsem předpokládala, že by mi ji stejně nikdo nevěřil. Až po několika letech jsme si s matkou náhodně povídaly na téma telepatie a zjistily jsme, že moje zkušenosti z tramvaje prožívala řadu let i ona. Takže v našem případě o nedůvěře nemohlo být ani řeči. Od té doby uplynulo mnoho let, tramvaje v Praze už dávno nejezdí pouze s obsazenými sedadly a pár stojícími lidmi. Nemám proto možnost tuto svou schopnost prověřovat pravidelně jako dříve.
Vzpomínám si ještě na jeden případ z časů, kdy mi bylo „náct“. Tehdy uplynuly asi 3 roky od doby, kdy jsem se seznámila na prázdninách se stejně starou dívkou. Pak jsme si párkrát zavolaly, ale vzdálenost - byť v Praze - byla tak velká, že zůstalo jen u toho telefonování a po čase i to postupně ustalo. Až jednou, právě kolem těch mých 18 let, jsem si najednou vzpomněla: „Co asi dělá Inka?“ DO PĚTI MINUT VOLALA. Po třech letech. Domnívám se, že s podobnými situacemi se setkalo mnoho lidí.

Ale na závěr jsem si nechala jeden zážitek, při kterém mne ještě dnes mrazí. Dlužno podotknout, že se mi přihodil před 15 lety. Byla jsem tehdy na dovolené asi 200 km od Prahy. Ve 4 HODINY RÁNO  mě probudilo hlasité zvolání: „JANO!“ Doslova jsem vyletěla z postele, srdce mi bušilo, byla jsem nervózní. Nechápala jsem, co se děje, vlastně se mi nezdál ani žádný sen, který by mne mohl zneklidnit. To vše jsem si uvědomovala, ale nervozita neustupovala, spíše naopak. Už jsem samozřejmě neusnula. Vstávala jsem se špatnou náladou a stísněnými pocity. Po poledni jsem dostala telegram, že VE 4 HODINY RÁNO MI ZEMŘEL DĚDEČEK.
Kočkodan - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezký den,také mám takovou intuici,telepatie u mne rovněž působí,,,,,jednoho dne mi rodiče oznámili,že musí utratit svého oblíbeného psa,je těžce nemocen a jen by se trápil,byl naplánován termín skonu při injekci,věděla jsem kdy a tak i v zápalu účetnictví jsem si vzpoměla,také byl i můj oblíbenec.Tento termín se však posunul na druhý den,to jsem ale nevěděla,veterináři tehdy do toho přišel neodkladný případ.Druhý den kolem 7h večerní znovu při účetnictví v práci jsem koukla na hodinky,zastavili se mi před 19h,ale co to napadlo mne,baterie tam je,neměla by zlobit takhle brzy,kupovala jsem ji před 2 měsíci a držela celkem vždy rok,A třetí den mi rodiče volali,že miláček odešel předešlého dne před sedmou večer z našeho světa,tak abych to věděla.Rovněž se mi stává,když na někoho myslím přijde sms,či dotyčný zavolá,a to i z dálky jako Sicílie apod....Mějte hezký den,,,,
Obrázek uživatelky
profil
taky se mi občas něco takové přihodíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
stává se mi, i když ne pokaždé, že začnu škytat a za chvilku mi telefonuje někdo z rodiny. Nebo jsme jednou vzpomínali s návštěvou na příbuzenstvo a ujasňovali si kdo byl čí strýc apod, a v tu chvíli se ze zdi zřítil obrázek pradědečka (nikdy před tím ani po tom se to nestalo, visel dobře Smajlík. A zrovna před pár dny jsme byli na kole, už jsem toho měla dost a pomyslela si, že bych s tím nejraději sekla - a do 3 minut jsem píchla... Takových příhod mám spoustu, a ne vždy jdou svést na náhodu, muži v mém okolí tvrdí že jsem čarodějnice (která žena není, žejo Smajlík)
Obrázek uživatelky
profil
článek se mi líbí...já věřím,že tyto schopnosti má spousta lidí,někdo menší,někdo větší...a možná si j někdo ani neuvědomuje...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles