Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soundtrack Poděbrady 2019

7. 05. 2019 | Kultura
Hvězdy StarDance budou na Festivale SOUNDTRACK Poděbrady tančit na filmové melodie z pohádek.

Z pohádky do pohádky: Hvězdy StarDance tančí na pohádkové melodie v tanečních choreografiích Jana Ondera.
Sobota 31. 8. 2019, 13:00 hodin

Zažít naživo atmosféru populárního pořadu StarDance mohla v přímém televizním přenosu na ČT jen hrstka hostů. Nyní si budou mít možnost vychutnat tanec Veroniky Arichtevy, Dany Batulkové, Marie Doležalová a dalších jen pár metrů od sebe i návštěvníci Mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady. Ten se koná od 29.8. do 1.9. 2019 již počtvrté v malebných středočeských lázních. Taneční show v choreografii Jana Ondera, připravená speciálně pro festival, provede fanoušky filmu a tance melodiemi slavných pohádek.

Soundtrack Poděbrady 2019„Po loňské úspěšné premiéře tanečního odpoledne v kryté koncertní hale se skvělým zvukem jsme i letos do hlavního programu zařadili taneční show hvězd ze StarDance, která představí známé tváře pořadu v originální choreografii. Naši návštěvníci se tak mohou přijít projít lehkým tanečním krokem pohádkovým světem,“ láká na program Karla Sluková, dramaturgyně festivalu.

Jan Onder tentokrát připravil speciálně pro SOUNDTRACK Poděbrady choreografie, které návštěvníky provedou Z pohádky do pohádky. „Elsa z Ledového království se tak na parketu potká s Popelkou nebo Princeznou se zlatou hvězdou. Svůj milostný příběh tanečními kroky zatančí Kráska a zvíře nebo Tarzan. Se zvířátky z Madagaskaru budeme Hledat Nema. Zatouláme se do Doby ledové a na vše dohlédne Lví král,“ popisuje dramaturgyně.

I letos tyto a další pohádkové melodie na festivalovém parketu ztvární tanečníci a slavné osobnosti ze StarDance; vedle Jana Ondera například vítězka III. řady Dana Batulková či vítězka V. řady Kateřina Baďurová. Své taneční dovednosti předvedou i skvělí Michal Padevět a Veronika Lálová. Premiérově se na festivale představí herečky Daniela Šinkorová, Veronika Arichteva a své taneční umění předvede i vítězka show z roku 2015 Marie Doležalová, která si zatančí s tanečním partnerem Markem Zelinkou.

Jan Onder je český tanečník s mezinárodními úspěchy a se svou partnerkou se pravidelně účastnil nejprestižnějších tanečních soutěží po celém světě. V pořadu StarDance tančil třikrát, z toho dvakrát zvítězil, a to s Danou Batulkovou a Kateřinou Baďurovou. Obě královny tanečního parketu se v show připraveném speciálně pro SOUNDTRACK Poděbrady představí právě po jeho boku.

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady je jedinečný nejen zaměřením na filmovou hudbu, ale také orientací na nové formy umění, multimedia a nejmodernější technologie, proměňující pasivní poslech hudby v interaktivní zážitek. Festival podobného zaměření v České republice dosud neexistuje. Jeho významným přínosem pro veřejnost je také bohatý kulturní a doprovodný program zdarma.

Po předchozích úspěšných ročnících festival proběhne
ve dnech 29.8. - 1.9. 2019




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !