Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž Zvíře roku 2007 začíná

22. 01. 2008 | Zvířátka
V loňském roce se uskutečnil první ročník unikátní internetové ankety Zvíře roku, jejímž pořadatelem je Zoologická zahrada Ústí nad Labem.

Právě na jejích oficiálních webových stránkách ZOO Ústí nad Labem byl v úterý 15. 1. odstartován druhý ročník pod názvem Zvíře roku 2007. Mottem ankety zůstává i letos 6 zvířat, 6 příběhů, 6 nominací. Proto bylo opět nominováno 6 zvířat, které se v loňském roce nejvýrazněji zapsaly do historie ústecké zoo.

Soutěžit o titul tak bude například první mládě loňského roku malý orangutan Budi, který zanedlouho oslaví první narozeniny či populární slonice Delhi, která vloni oslavila dvacáté výročí pobytu v Ústí nad Labem.

Zvíře roku 2007 Anketa čtenářů je opět o ceny. Každý týden bude vylosováno deset respondentů, kteří obdrží volné vstupenky do zoo a po ukončení ankety bude provedeno hlavní slosování. Padesát vylosovaných se může těšit na unikátní i hodnotné ceny, hlavní cenou je mimo jiné zájezd do Chorvatska a velkoplošná fotografie vítězného zvířete od fotografa divočiny Petra Slavíka. Chcete si také Vy zahrát o lákavé ceny a při tom dát svůj hlas oblíbenému zvířeti?

Navštivte ZOO Ústí nad Labem a odešlete svůj hlas. Hrát můžete až do 15. března, ovšem každý týden jen jednou. Vyhlášení výsledků ankety a předání hlavních cen proběhne v sobotu 5. dubna během programu ke Slavnostnímu zahájení hlavní sezóny v areálu ZOO Ústí nad Labem.

Foto: Levhartice Kaila, která vyhrála první ročník ankety je mezi šesti nominovanými na Zvíře roku 2007 (autor: Roman Nešetřil)

Více informací se dozvíte také na oficiálních webových stránkách ZOO Ústí nad Labem.



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !