Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárky od DinoParku a vstupenky na veletrh Dětská planeta

19.10. - 25.10. 2016 | Aktuální soutěže
Dětská Planeta
















Pokud hledáte zajímavý rodinný
program na začátek listopadu, neměli byste si nechat ujít populární veletrh hraček, her a dětských potřeb - DĚTSKÁ PLANETA. Koná se na Výstavišti v Praze - Holešovicích v termínu 4. až 6. listopadu 2016.


Představí se zde zajímavé novinky z oboru i hvězdné stálice dětských her, které se asi nikdy neomrzí. Rodičům navíc zbude spousta času k nerušeným předvánočním nákupům, protože se nezapomnělo na bohatý doprovodný program. Děti jím provede oblíbené prasátko Pigy a jeho kamarád kouzelník.

Mezi vystavovateli nebudou chybět největší hračkářství na trhu, včetně pražského Hamleys, které patří mezi vůbec největší hračkářství v Evropě. Je hlavním partnerem veletrhu a jeho expozici rozhodně nepřehlédnete. Na Výstaviště totiž přiveze nádherný hrací a prodejní autobus.

Dětská planetaDĚTSKÁ PLANETA zažije dokonce jednu evropskou premiéru. Vůbec poprvé zde bude představena stavebnice Light Star. Ta pracuje s konceptem generacemi prověřeného lega, pozvedá jej však na novou úroveň. Svítící kostky plně kompatibilní s těmi klasickými jsou zajímavým oživením hlavně pro starší děti.

Když si děti do sytosti pohrají, čeká je nabitý doprovodný program. Mohou zajít třeba do dětského kabaretu nebo divadélka. Nadchne je vystoupení mistrů světa v tanci. Bezpečnému pohybu v provozu se naučí na dětském dopravním hřišti. Hudební vystoupení si připravila Nelly Kailová nebo skupina Lollipopz. Popletení cestovatelé Fríďa a Píďa vezmou děti ve svém představení na cestu kolem světa. Pokud si chcete užít odpoledne se svými ratolestmi naplno, neměli byste si nechat ujít dobrodružnou honbu za pokladem se skřítkem Planetkou. Zážitků však bude mnohem více. Přijďte se přesvědčit...

Děti do 14 let mají vstup na výstavu zcela ZDARMA !


Pravidla soutěže:
Soutěž o dárky od DinoParku a vstupenky na veletrh DĚTSKÁ PLANETA probíhá od středy 19. října do úterý 25. října 2016.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. místo: 2 vstupenky na veletrh Dětská planeta + 2 vstupenky a dárky od DinoParku

2.-5.místo:  2 vstupenky na veletrh Dětská planeta


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. října 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 2. listopadu na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách veletrhu DĚTSKÁ PLANETA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !