Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o květnové knižní novinky vydavatelství Albatros Media

23.05. - 29.05. 2016 | Aktuální soutěže
Agátina cesta k dokonalé postavě

















Agátina cesta k dokonalé postavě

Krásné zdravé tělo můžeš mít i ty


Chceš být TOU holkou? Ale držet hloupé diety, u kterých padáš vyčerpáním se ti moc nechce? Neláká tě trávit celý den v posilovně? Pak je tahle knížka přesně pro tebe!
Deníkovou formou představuje známá česká moderátorka a modelka Agáta Prachařová tipy na to, jak správně jíst a cvičit. Poradí ti hlavně s tím, co už máš a jak toho můžeš využít. Agáta se s tebou podělí o užitečné rady – co zkusila ona nebo jiné celebrity, co zaručeně zabírá a co naopak vůbec.Tma


Tma


Rozhlasová moderátorka Christine objeví na Štědrý den v poštovní schránce dopis od ženy, která se chystá spáchat sebevraždu. Druhý den zavolá do rádia muž a obviní ji z toho, že nic nepodnikla. Hrozby a urážky se brzy znásobí, jako by se někdo snažil převzít kontrolu nad jejím životem. Co když jsou naši blízcí jiní, než se zdá? Poté, co Major Servaz obdrží obálku s kartou od hotelového pokoje, v němž před rokem spáchala sebevraždu jakási umělkyně, je jasné, že si někdo přeje, aby se vrátil zpátky do práce.


 

Ducháčkovic rodina aneb Mlžani v nesnázích

Ducháčkovic rodina aneb Mlžani v nesnázích
Ve světě duchů se nečekaně ztrácí mlha! Simon, Olívie a Bubi se musí vydat na stopu této záhady. Čeká je cesta plná strašidelných setkání, nečekaných zvratů, napínavého pátrání, ale i legrace. Vydejte se s nimi po Dávnokraji a objevte tajemství kouzelných Mlhčarovníků, mlhylačných Mlhupírů a záhadné Strašidelné rady. S třetím dílem Ducháčkovic rodiny se určitě nudit nebudete!
 

Tajemství pevné vůle

Řešení pro všechny chronické lenochy

Nebyl by život mnohem snazší, kdybychom měli pevnou vůli? Realizovat vysněné cíle by byla maličkost! Zjistěte, co se odehrává v lidském mozku, proč podléháme pokušení a proč odkládáme nepříjemné věci. Poznejte, jakých chyb se nejčastěji dopouštíme. Autorka popisuje vůli jako proces a ukazuje nejobvyklejší pasti, které jsou během této cesty na nás nastraženy. Odhalte tajemství pevné vůle a naučte se, jak se podobným selháním v budoucnu vyhnout!

Pravidla soutěže:Tajemství pevné vůle
Soutěž o novinky vydavatelství Albatros Media probíhá od pondělí 23. května do neděle 29. května.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


6 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá některou z knižních novinek vydavatelství Albatros Media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. června 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách vydavatelství Albatros Media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !