Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžit, či nesoutěžit?

10. 09. 2017 | Vaše příběhy
Asi každá z nás už aspoň jednou v životě zažila ten krásný, sladký pocit z výhry. Já osobně mám vždy lepší náladu, která se mě drží i dlouho poté, co již výhru držím v ruce. Někomu přichází štěstí naproti vícekrát, někomu naopak skoro vůbec.
Já osobně jsem začala soutěžit už snad jako malá holka. Jako dítě jsem měla neskutečné štěstí, a to  nejen na soutěžích sportovního charakteru, ale například i v soutěžích z časopisů. Jednu dobu mi přišlo, že jsem snad vyhrávala každý týden.


Na základní škole na druhém stupni jsem se naučila luštit křížovky. Maminka mě pak naučila luštit sudoku a osmisměrky, abych mohla zkoušet štěstí i „v těchto vodách“. Štěstí jako by se otočilo jiným směrem. Dlouho jsem čekala na nějakou výhru, a když už jsem něco vyhrála, byl to pro mě Silvestr.  S výhrami se nakonec utrhl řetěz. Asi čtyři roky jsem nevyhrála ani kolo štěstí, dokonce ani výhru v tombole. Přestala jsem luštit a posílat soutěžní esemesky, ani jsem soutěže nevyhledávala.

Po dlouhé době jsem si koupila časopis, kde se mi výhry docela dařily. Přečetla jsem si pár článků a viděla soutěž na kupon v hodnotě 10 000 Kč na oblečení. Pomyslela jsem si, jak moc bych tuto výhru chtěla. Začala jsem luštit. Po vyluštění tajenky jsem ale zjistila, že tajenku nestihnu poslat poštou. Naštěstí v dnešní době se dá už tajenka poslat přes internet a přes esemesku.

Neváhala jsem tedy a poslala esemesku s tajenkou. Na druhý den jsem dostala výherní esemesku, kde stálo, že vyhrávám 10 000 Kč na oblečení, a že mám zpětně poslat adresu, kam má výhra přijít. Jásala jsem až do stropu, jakou jsem měla radost z výhry. Od té doby jsem začala zase soutěžit. Není to sice stejné, jako když jsem byla malá holka, ale přece jenom, každá výhra mě teď těší. Proto když si někdy řeknete, že přece vy nemáte na takové věci štěstí, je tomu právě naopak. Jenom tomu štěstíčku musíte přijít naproti. Neříkám, že to vždy vyjde, ale je tu přece jenom nějaká malá naděje, že právě vy vyhrajete i nějakou drobnost. Proto hurá do toho!!!


Ahoj07 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
A je pravda, že i maličkost potěší.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles