Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šperky: Trendy 2015

31. 07. 2015 | Trendy
Skvělý model může šperk krásně podtrhnout, nebo úplně zazdít. Jak vybrat ten správný a být trendy v letošním roce?

Dobře zvolený doplněk je ten nejjednodušší a nejekonomičtější způsob, jak si udržet šatník stále aktuální. Letošní rok přináší spoustu nové inspirace, jejíž počátek je v klenotnictví patrný již od konce loňského roku. Podzim nastolil módu asymetrie a geometrických vzorů a s těmito doplňky rozhodně nic nezkazíte ani letos.

U šperků, na rozdíl od oblečení, neplatí, že by asymetrii mohly volit jen velmi štíhlé ženy. Naopak, asymetrie sluší všem bez rozdílu věku i ručičky na váze. Navíc pomáhá odvádět pozornost od případných problémových partií.

Nejde jen o asymetrii v pravém slova smyslu, ale velkým letošním hitem jsou například dvě různé náušnice nošené najednou. Krása se nachází v nesrovnalosti.

trendy ve špercíchKaždá náušnice jiná?

Velký comeback letos zažívají robustní prsteny s drahokamy. Nejen že drahé kameny dokáží změnit naši náladu, ale navíc upoutají jiskřivou hrou barev. Povoleny jsou v jakémkoli barevném spektru, jednobarevné i pestré, ať už jde o prsteny, náušnice či náramky. Jedna zásada ale platí - čím neobvyklejší kámen, tím lépe.

Co se týče barevnosti, letošní rok přináší inspiraci z přírody. Tóny by měly být měkké a jemné, navozující klid a harmonii.
Nepochybíte s odstíny tyrkysové připomínající moře navozující pocit bezstarostné hravosti a odpočinku. Osvěžující zelená zase uklidňuje a dodává sílu. Ani hnědá či žlutá se letos neztratí. Obě barvy dodávají teplo a poskytují rovnováhu.

Je tu ještě jeden trend, který zůstává platný již několik let a není tomu jinak ani letos. S diamanty nezkazíte nikdy nic.


Zdroj, foto: Klenota.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šperky: Trendy 2015:

Šperky: Trendy 2015
Šperky: Trendy 2015
Šperky: Trendy 2015
Šperky: Trendy 2015
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já osobně miluju bižu, sama si dělám náušnice, náramky atd... ale i stříbro, chirurgickou ocel. Zlato nemusím. Ale každému se líbí něco jiného...
Obrázek uživatelky
profil
moje kamarádka miluje bižuterii,já mám ráda stříbro
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles