Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Spím, spíš, spíme! Od teď už jedině kvalitně!

29. 09. 2018 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Výběr vhodné přikrývky. Jaká bude právě pro vás ta pravá?

Není materiál jako materiál


Dnešní trh nabízí širokou škálu různorodých produktů, v našem případě tedy přikrývek vyrobených hned z několika typů materiálů. Je volba materiálu opravdu tím základním kritériem výběru? A jaký by tedy měl zákazník zvolit? Pojďme se podívat detailněji na materiálové trendy současnosti.

Přírodní nebo umělá vlákna?přikrývky Matějovský


Volba materiálu záleží na preferencích každého z nás. Někdo sáhne po objemné, hřejivé peřině ryze z přírodních materiálů, jiný zase upřednostní lehkou, nadýchanou přikrývku z dutého vlákna. Péřové přikrývky neboli duchny patřily od pradávna do každé domácnosti. Oceňované byly, a stále u mnohých zákazníků jsou, především pro své tepelně – izolační vlastnosti a cenovou dostupnost. Technologický pokrok ovšem nelze zastavit, a tak pomyslné žezlo nadvlády českým ložnicím pomalu přebrala umělá vlákna. Především tzv. vlákno duté.


Duté vlákno zahřeje i potěší snadnou údržbou


Duté vlákno je v současné době moderní a preferované především díky svým velmi dobrým tepelně – izolačním a hypoalergenním vlastnostem. Rovněž také skvěle snáší častější praní a údržbu. Přikrývky z tohoto materiálu jsou tedy bezesporu nejlepší volbou pro citlivé a rovněž zimomřivé jedince.  Díky své lehkosti a jemnosti zprostředkují tyto přikrývky maximální komfort po čas strávený odpočinkem. Další důležitý fakt, který hovoří ve prospěch tohoto materiálu, je jeho velmi dobrá údržba. Je možné ho prát tak často, jak sami uznáte za vhodné. Výplň dutého vlákna se po vyprání neslepuje a praní ji nijak nepoškozuje, dodržíte-li doporučenou teplotu praní v kombinaci s nižšími otáčkami. Podtrženo sečteno, duté vlákno je tedy výborným tepelným izolátorem, zahřeje, je vzdušné a lehké a nedráždí alergiky. V neposlední řadě je pak praktické a lehce udržovatelné.


S přikrývkami z bambusu nešlápnete vedle


Hitem na materiálovém poli je pro letošní rok jednoznačně bambus. Bambusové přikrývky přináší mimořádně pohodlný spánek díky velmi jemné náplni ze směsi bambusu a bavlny. Přikrývka je krásně poddajná, lehká, a přitom hřejivá a rovněž naprosto ideálním řešením pro alergiky díky své přirozené antibakteriální schopnosti a prodyšnosti. Další přidaná hodnota bambusového vlákna spočívá v jeho výborných schopnostech absorbovat vlhkost, nepříjemné pachy a je rovněž velmi snadno udržovatelné. Ve spojení s vysoce kvalitním polštářem rovněž z bambusového vlákna bude vaše pohodlí při spánku a odpočinku mimořádné!

pokrývky Matějovský






















Zdroj, foto: Matějovský a.s.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Spím, spíš, spíme! Od teď už jedině kvalitně!:

Spím, spíš, spíme! Od teď už jedině kvalitně!
Spím, spíš, spíme! Od teď už jedině kvalitně!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já mám jednu tenčí přikrývku z dutého vlákna a i když je mi pod ní moc dobře tak uvažuji nad něčím teplejším na zimu. Kdysi jsme spávali pod těmi starými péřovými, pod těmi bylo super. Teď uvažuji o nějaké vlně. Zaujala mě vlněná přikrývka z Alpaky http://www.kvalitex.cz/akcni-bytovy-textil/winter-kolekce-2018-19/ Má s tím někdo zkušenost?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles