Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Spodní prádlo LUNA – zázrak šitý na míru

8. 02. 2008 | Pro ženy

Spodní prádlo Miracle

„Zázrak šitý na míru“ Miracle, to je zázrak. A opravdu hotové divy s vaším podprsím dovede udělat patentovaná podprsenka Miracle® značky Luna. Zvětšuje totiž velikost košíčku o 1,5 čísla! Push-up efekt je způsoben trojrozměrným pěnovým polštářkem. Ten poprsí nejen zvedne, ale dá mu přirozený kulatý tvar. Kostice jsou zapuštěné v pěnové výplni, takže podprsenka je navíc pod oblečením neviditelná. Tento efekt korunují „inteligentní ramínka“, která dovolují zavěšení háčků do různých pozic, čímž umožňují přizpůsobit prádlo pro různé outfity a střihy.

Podprsenka je k dostání v různých provedeních a jedním z nich je i hluboké V. Super nízká přední část je ideální pod večerní róby a košile či trička s hlubokým výstřihem. Chcete-li oslňovat svými plnými tvary a zároveň se cítit sebejistá díky skvěle padnoucí nenápadné podprsence, Miracle® by Luna je ta nejlepší volba.

luxusní spodní prádlo LUNA

Secret

„Klasická móda od Luny“
Řada pro každý den, pro každou příležitost, pro každou z Vás. Modely z tenkého mikrovlákna jsou navržené tak, aby odpovídaly poslednímu trendu „neviditelného“ prádla. Každá žena tak může mít své Tajemství.

Wedding

„Diskrétní šarm nevěsty…“
Svůdnost, sexappeal, kvalita a komfort jsou charakteristickými prvky této řady. Široká nabídka prádla z jemné tylové výšivky a vyšívaného saténu umožňuje najít ten pravý „kousek“ pod každé svatební šaty.

luxusní spodní prádlo LUNA luxusní spodní prádlo LUNA















Kolekce Jaro/Léto 2008

„Je snadné být neodolatelná...“
Lehká, vzdušná a jemná krajka převažuje mezi materiály jarní kolekce. Křehký vzhled krajky ještě podtrhují půvabné tvary prádla. Pudrové odstíny evokují klamavou sexy nevinnost a korálové barvy naopak podtrhují překvapivě svůdnou eleganci.

LOVEY

„Spodní prádlo nikdy nebylo zábavnější“
Kolekce pro dívky a mladé ženy, které mají rády veselou a nápaditou módu. Celá kolekce je plná hravých prvků, jasných barev a originálních střihů. Charakteristické jsou veselé až naivní potisky. Lovey je prádlo, které jen podtrhne Váš osobitý styl.

luxusní spodní prádlo LUNA

PLAVKY

„Pro Vaše rozmarné léto…“
Kolekce na příští léto vyniká výraznými materiály a ultraženskými střihy. Klasická černá, něžná bílá ale i zářivé korálové barvy jsou doplněné různými aplikacemi, korálky a jinou bižuterií. Na své si přijdou příznivci jak klasické tak i extravagantnější módy. Nechybí opět moderní styl „retro“ ani stále oblíbené etno prvky.

Více informací o spodním prádle Luna se dozvíte na oficiálních webových stránkách LUNA. Zatím jediné místo k zakoupení tohoto spodního prádla je Gallery MYŠÁK ve Vodičkově ulici v Prze.

Foto: archiv 2media.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSpodní prádlo od MIRACLE zám a mám i od nich pár kousků, které jsem si objednala a je to opravdu luxusní zboží, příjemné a pohodlné a na víc i moc krásnéSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jen mít tu postavu Smajlík a penízky
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkné, ale nemám na to postavu ani finance Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jenze komu zbyly po porodu Acka tak myslim ze mu to nepomuze...A to jsem mela pred tehotenstvim pekny cecka a ted si pripadam jak 12 holka....
Obrázek uživatelky
profil
vypadá to nádherně, ale není to má cenová relace, bohuželSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles