Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Akční film Plán útěku míří do našich kin

16. 10. 2013 | Filmové novinky
A je to tady! Událost na kterou všichni filmoví fanoušci léta čekali! Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger, dvě legendy, které v podstatě založily akční žánr, spojí své síly jako dva hlavní hrdinové v jednom filmu Plán útěku. Společně nakopou všem ostatním zadek v napínavém vězeňském thrilleru Plán útěku. Do supermoderního vězení, kterému šéfuje sadistický ředitel, se dostal každý z nich sám. O útěk se ale pokusí spolu a bude to poctivá akční podívaná.

O filmu Plán útěku:


Ray Breslin (Sylvester Stallone) je útěkář na objednávku. Živí se totiž jako expert na infrastrukturu vězeňských zařízení. Nechává se v nich zavírat a hledá skuliny v zabezpečovacích systémech, které jsou pak následně na základě jeho analýz  - a efektních útěků - odstraňovány a zdokonalovány. Nyní nastupuje výkon trestu k nové zakázce, ale ouha: vězeňský komplex, ve kterém se ocitl, byl kompletně postaven na základě jeho dosavadních poznatků a připomínek k zabezpečení věznic.

Akční film Plán útěku míří do našich kinTy Ray před časem vydal knižně a pro tyranského ředitele tohoto „nápravně výchovného zařízení“ se jeho manuál stal doslova biblí. Ray se tak ocitá ve své vlastní dokonalé pasti. Nikdo navíc neví o tom, že by byl něco jiného než řadový vězeň, takže propustka na svobodu po dobře odvedené práci jaksi chybí…

Po obvyklých počátečních neshodách se Rayovým parťákem v novém „domově“ stává místní vězeňský boss - Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger), který si zde odpykává trest za kyber-terorismus. A jemu se ve vězení moc nelíbí. Ale kdo jiný, než tihle dva chlápci by se měl dostat přes Rayovo bezchybné zabezpečovací systémy a celou armádu dozorců pod vedením fanatického ředitele?

A je to, že se oba ocitli v této bezvýchodné situaci, opravdu jen nedorozumění a shoda náhod nebo něčí pečlivě promyšlený plán?

Hlavní hrdinové filmu Plán útěku


Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger
se na plátně poprvé setkali již při natáčení filmu Expendables: Postradatelní, kde měl ovšem Schwarzenegger jen drobné cameo. Plán útěku se tak dá považovat za první film, ve kterém se tyhle dvě ikony akčního filmu setkávají poprvé v rovnocenných hlavních rolích.A jako „kámoši“, takže věčná otázka, kdo by komu dal nakládačku, zůstane dále nezodpovězena.

Film Plán útěku režíroval původem švédský tvůrce Mikael Hafstrom, který na sebe v roce 2004 upozornil oscarovou nominací získanou za film Zlo mezi námi, tehdy ještě v kategorii cizojazyčných filmů. Od té doby působí v Hollywoodu a má za sebou především úspěšné, hororově laděné thrillery Pokoj 1408 (adaptace povídky Stephena Kinga) nebo „vymítací“ thriller Obřad s Anthonym Hopkinsem.

Premiéra filmu Plán útěku je naplánovaná na 17.10. 2013

Zdroj, foto: Bontonfilm

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Akční film Plán útěku míří do našich kin:

Akční film Plán útěku míří do našich kin
Akční film Plán útěku míří do našich kin
Akční film Plán útěku míří do našich kin
Akční film Plán útěku míří do našich kin
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Parádní film. Páni už sice trošku zestárli, ale pořád jsou to borci!
Obrázek uživatelky
profil
už se teším az to bude nekde na internetu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
26.10. jsme si na to zajeli do multikina do Hradce, zašli na dobrou večeři,film se nám všem líbil..dost napětí, rozuzlování, i to konečné...docela dost dobré Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Moc mě to zaujalo, navíc mám ráda Stallona.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
1 bankovka
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles