Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do kin přicházejí Muži v černém 3

17. 05. 2012 | Filmové novinky
Agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) se vrací...v čase. Za svých patnáct let u Mužů v černém zažil agent J pozoruhodné věci, ale nic pro něj není tak záhadné a tajemné jako jeho zasmušilý a málomluvný partner. Když je ale v sázce osud planety i život samotného K, je agent J nucen vrátit se v čase, aby dal věci do pořádku.

J zjišťuje, že ve vesmíru existují tajemství, o kterých mu K nikdy neřekl – tajemství, která vyjdou najevo ve chvíli, kdy J spojí síly s mladým agentem K (Josh Brolin), aby zachránil budoucí verzi agenta K samotného, organizaci, pro kterou pracují, a také budoucnost lidstva. Jak dopadnou noví Muži v černém 3?

O filmu Muži v černém 3


Muži v černém 3Filmy série Muži v černém jsou o vztahu mezi J a K,“ míní Will Smith, který se vrací k jedné ze svých legendárních a nejoblíbenějších rolí, agentovi J. „Tenhle film právě na tom staví – je o síle a kořenech jejich vztahu. Vlastně jsme na něco takového mysleli už řadu let – tenhle nápad jsme dostali ještě před vznikem druhého filmu – ale potřeboval čas na uzrání. Museli jsme příběh nějak povýšit a jedinou možností je nahlédnout hlouběji do nitra postav, hlouběji do jejich vztahů.

Vztah mezi J a K je současně vypjatý i přátelský a to platí pro všechny díly série,“ soudí Tommy Lee Jones, který se znovu objevuje v obleku a slunečních brýlích agenta K. Od chvíle, kdy Muži v černém naposledy zachraňovali Zemi před svinstvem z vesmíru, uplynulo již deset let a po celou tu dobu se divoce spekulovalo o třetím dílu – ale Smith prohlašuje, že od samého počátku bylo jisté, že třetí díl vznikne.

Dospěli jsme do stádia, kdy jsme měli dojem, že máme svěží a zajímavý příběh, který diváky zavede někam, kde se v rámci série zatím neocitli,“ popisuje Smith. Co se jeho samotného týče, byl Will Smith nadšený, že si znovu může obléknout černý oblek a nasadit sluneční brýle. Agent J patří k jedné z jeho nejoblíbenějších postav a pocitu, když si znovu oblékl kostým, se nic nevyrovná.

Ten černý oblek nemá konkurenci,“ říká. „Je to velice silný a ikonický vizuální prostředek. Obléknete si ho, nasadíte si brýle a okamžitě se do té role vrátíte. Je to jako dětský sen – víte něco, co druzí nevědí, a máte tu nejdůležitější práci na světě. Když si ten oblek vezmu, začne sedmiletý kluk v mém nitru nadšeně jásat.

Muži v černémTommy Lee Jones jeho nadšení v souvislosti se svou rolí mrzoutského agenta K sdílí. „Kdykoliv máte možnost spolupracovat s Willem Smithem, budete si to skvěle užívat, a když se do toho zapojí ještě Barry, je to radost dvojnásobná. Jsou to skvělí kolegové.“

Příběh filmu Muži v černém 3 zavádí tvůrce zpátky ke kořenům postav, zpátky ke klíčovým okamžikům jejich vztahu, a soustředí se na klíčové prvky, které byly příčinou toho, že si od sebe po patnáct let drželi odstup a snažili se přijít na způsob, jak své konflikty vyřešit. Odpovědí bylo poslat agenta J zpátky – zpátky do minulosti.

Chtěli jsme, aby tenhle film byl současně povědomý i odlišný,“ říká Barry Sonnenfeld, který seděl na režisérském křesle všech tří filmů série. „Povědomým prvkem jsou postavy a zápletka Mužů v černém a to, kým jsou. Chtěli jsme dát znovu dohromady Willa Smithe a Tommyho Lee Jonese. Současně jsme ale chtěli zkusit něco nového a originálního a tím se pro nás stal prvek cestování v čase.“

Na počátku filmu Muži v černém 3 zemře postava Zed a K pronáší smuteční řeč, ve které o něm vlastně vůbec nic neřekne. A to přesto, že byl Zed údajně po 45 let jeho nejlepším přítelem. J to nutí zamyslet se nad tím, kolik toho po těch letech vlastně ví o člověku po svém boku. A to je základem našeho příběhu, jenž se prolíná s útěkem mimozemšťana Borise, kterého K před čtyřiceti lety, v roce 1969, poslal za mříže a ten se mu teď chce nějakým způsobem pomstít.“

A nejedná se o pomstu ledajakou: Boris se přesune v čase zpátky do roku 1969 a K zabije. Nikdo si v roce 2012 nepamatuje, že byl K před 40 lety zavražděn – nikdo kromě J, který nechápe, co se s jeho partnerem stalo. Aby K zachránil, vydává se za Borisem do minulosti – a současně to vnímá jako šanci o svém partnerovi něco zjistit. „J vnímá záchranu K jako skvělou příležitost k odhalení jeho tajemství – myslí si, že zjistí, proč je K tak mrzutý a odtažitý,“ vysvětluje Sonnenfeld. „Ale jak se ukazuje, mladý agent K je vstřícný, přátelský a aktivní.

Premiéra filmu Muži v černém 3
je naplánovaná na
31. 5. 2012!


Zdroj: Falcon.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle