Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sněhurka a lovec - pohádka skončila

3. 05. 2012 | Filmové novinky
Pohádka skončila! Zapomeňte na Sněhurku, jejímuž líbeznému zpěvu v legendární disneyovce naslouchá celá příroda. Ve filmu Sněhurka a lovec křehká princezna neváhá vlézt do brnění a na zlou macechu vyrazit s mečem v ruce. Sněhurka a lovec je výpravnou dobrodružnou fantasy, která možná paradoxně odpovídá původní verzi bratří Grimmů víc než Disneyho film. Alespoň to tvrdí její režisér Rupert Sanders.

I když má originál pouhých sedm stránek, je to příběh až biblických rozměrů se spoustou skrytých významů. Zároveň je velmi temný. Chápu, proč ho Disney pro rodinné publikum převyprávěl. My se vlastně vracíme ke kořenům,“ říká Sanders - režisér filmu Sněhurka a lovec.

Sněhurka a lovecA oč ve filmu Sněhurka a lovec vlastně běží? Mocná čarodějnice Ravenna (Charlize Theron) se lstí vetřela do přízně krále prosperující a mocné říše, který z ní záhy udělá královnu a pak zemře. Ravenně ale podle proroctví kouzelného zrcadla stojí ve štěstí nevlastní dcera Sněhurka (Kristen Stewart) a posedlost vlastní krásou, kterou by si ráda uchovala navěky.

Všechny problémy by vyřešila Sněhurčina smrt, jenže dívka právě uprchla z domácího vězení do Temného lesa, odkud se ještě nikdo živý nevrátil. Ale královna potřebuje mít jistotu, a tak si najme odvážného lovce (Chris Hemsworth), který dostane za úkol ji vystopovat a přivést zpátky. Jeho sebevražednou misi komplikují nejen podivuhodní obyvatelé, kteří les obývají, ale také to, že Sněhurka není jen tak obyčejná holka.

Klidu na práci lovci nepřidává ani statečný princ (Sam Claflin), jenž pro ni má slabost už od dětství, a hlavně partička sedmi trpaslíků, kteří sice nejsou tak roztomilí jako Prófa a Stydlín, zato se umí náramně ohánět se sekyrou a vědí, že se Sněhurkou jim svitla naděje na záchranu temnotou zmítané říše. Trpaslíky hraje britská herecká elita, až na výjimky představitelé drsných typů.

Původně jsem chtěl točit gangsterku, a když jsem dostal nabídku na Sněhurku, jen jsem oprášil svou představu o jejím obsazení a z mafiánů udělal trpaslíky,“ vysvětluje Sanders hrubý naturel sedmi statečných pidimužů, kteří jsou i přes drsnou slupku v tomto výpravném dobrodružství zdrojem komických momentů, a to i v tak vypjaté chvíli jakou je velkolepá finální bitva o královský hrad.

Premiéra filmu Sněhurka a lovec
je naplánovaná na 31. 5. 2012!



Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mě to připadá jak "ptákovina na entou"
Obrázek uživatelky
profil
už se moc těším. Ukázka filmu vypadá super. Rozhodně si to nenechám ujít. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles