Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

4 knihy pro malé zvěrolékařky - Zvířecí nemocnice

5. 08. 2015 | Knižní tipy
Název knihy:
Zvířecí nemocnice - srnče v nouzi
Autorka: Gesslerová Tatjana
Nakladatelství: Mladá Fronta
Rok vydání: 2013
Pevná vazba bez přebalu lesklá
Počet stran: 120
Formát: 130 x 200 mm
Cena: 175 Kč

Márinka má velký sen, chce se stát zvěrolékařkou. Zkušeností už má víc než dost! V tatínkově veterinární ordinaci je nepostradatelnou pomocnicí - dává pít zvířátkům z lahve, přikládá jim obvazy či měří teplotu. A na svět pomůže i jednomu koťátku! Není však jediným zvířecím nadšencem v okolí.


Spolu se svou ráznou kamarádkou Majkou, horlivým bikerem Markem a jejich čtyřnohými přáteli - rozvážným poníkem a strakatým štěnětem - se nečekaně dostává do víru nebezpečných událostí. Podaří se kamarádům společnými silami zachránit poraněné srnče? Ukout tajný plán a vysvobodit ze zajetí i jeho zubožené sourozence? A dokážou uprostřed hlubokého lesa uniknout ze spárů nebezpečného pytláka?

Zvířecí nemocnice - srnče v nouziZvířecí nemocnice - hledá se kočička















Název knihy: Zvířecí nemocnice - hledá se kočička
Autorka: Gesslerová Tatjana
Nakladatelství: Mladá Fronta
Rok vydání: 2014
Pevná vazba bez přebalu lesklá
Počet stran: 128
Formát: 130 x 200 mm
Cena: 175 Kč

Márinka touží stát se zvěrolékařkou a svému snu je zase o krok blíž. Stará se o strakaté králíky i ochočená srnčata. Pomáhá tatínkovi ve veterinární ordinaci vyléčit bígla s úpalem. Ve volném čase skotačí se svým psem Stracciatellou a užívá si koupání v rybníce. Další dobrodružství na sebe ale nenechá dlouho čekat. Bude muset najít kočičku! A ne jednu. V okolí se totiž ztrácí tolik koček, až to Márince a jejím kamarádům začne být podezřelé. Co za tím asi vězí? Že by v tom měl prsty tajemný cizinec ze sousedního statku? Márinka se i s kamarády pouští do nebezpečného pátrání.

Zvířecí nemocnice - Zachraňte štěňátka!Název knihy: Zvířecí nemocnice - Zachraňte štěňátka!
Autorka: Gesslerová Tatjana
Nakladatelství: Mladá Fronta
Rok vydání: 2014
Pevná vazba bez přebalu lesklá
Počet stran: 120
Formát: 130 x 200 mm
Cena: 175 Kč

Márinka touží stát se zvěrolékařkou. Pomáhá tatínkovi ve veterinární ordinaci i sousedovi na statku. A volné chvíle tráví projížďkami na poníkovi s kamarádkou Majkou a pejskem Stracciatellou. Při jedné takové projížďce je však čeká nemilé překvapení. V místním útulku pro opuštěná zvířata hoří! Márinka a její kamarádi zachraňují před všespalujícím požárem vyděšené psy i kočky. A naštěstí se jim podaří z plamenů zachránit i nemocná štěňátka! Útulek je ale na popel a psi potřebují nový domov. Dokáže jim Márinka pomoct? A vyléčí se zraněná zvířata z šoku i popálenin?

Název knihy: Zvířecí nemocnice - opuštěná koťátka
Autorka: Gesslerová Tatjana
Nakladatelství: Mladá FrontaZvířecí nemocnice - opuštěná koťátka
Rok vydání: 2015
Pevná vazba bez přebalu lesklá
Počet stran: 112
Formát: 130 x 200 mm
Cena: 175 Kč

Márinka touží stát se zvěrolékařkou. V tatínkově ordinaci je nepostradatelnou pomocnicí už teď. Dává pít zvířátkům z lahve, přikládá jim obvazy a měří teplotu. Navíc pomáhá ve stáji. Hřebelcuje koně, nastýlá do boxů, dává krmení do jeslí a má na starost i poníka Pepřenku a tři srnky! A se svými kamarády Majkou a Markem zažívá jedno dobrodružství za druhým.

Tentokrát se ocitnou v nebezpečí zvířata z Oliverova podivuhodného cirkusu! Co se to tam děje? Až na kočky z Dorčiny kočičí show jsou všechna zvířata vychrtlá a zanedbaná. Márinka a její kamarádi se rozhodnou nahlédnout za oponu a odkrýt zdejší nekalosti!


Knihy Zvířecí nemocnice - srnče v nouzi,  Zvířecí nemocnice - hledá se kočička, Zvířecí nemocnice - Zachraňte štěňátka! a Zvířecí nemocnice - opuštěná koťátka koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Kniha.cz


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !