Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

BioAbecedář Hanky Zemanové

20. 09. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: BioAbecedář
Autor: Hana Zemanová
Nakladatelství: Smart Press
Rok vydání: 2010
Rozměry: 210 x 220 mm
Počet stran: 440 str.
Cena: 699 Kč

Odpovědi na všechny tyto a mnoho dalších otázek najdete v BioAbecedáři. Hanka shromáždila výsledky vědeckých výzkumů, doporučení odborníků, srovnání pohledů západní i čínské dietetiky, názory auyrvédy a makrobiotiky.


bioabecedarPoradí, k čemu se hodí jednotlivé biosuroviny, jak je vybírat a správně připravovat. V receptové části kniha přináší spoustu vyzkoušených receptů, díky nimž se zdravé potraviny mohou stát součástí jídelníčku každé rodiny.  Vyzkoušejte třeba čočkovo-dýňovou polévku, cizrnu s rajčatovou omáčkou, pomazánku z červené čočky, těstovinový salát s uzeným tempehem, pohankovo-špaldové palačinky s cibuládou nebo třeba jahelné bramboráky se lněným semínkem, švestkovo-mandlové kuličky. Část plná eko- a biokontaktů je samostatnou informační přílohou, obsahující užitečnou reklamu, důležité kontakty, tipy na zajímavé knihy, informační zdroje, odkazy na výzkumy apod.
Základní příručka pro všechny, kdo se zajímají o kvalitu jídla, zdraví a o bio.  Kompletní průvodce světem biopotravin. Odpovědi na mnohé otázky ohledně výživy. Rady, jak rozpoznat potraviny vysoké kvality. Přehled vybraných biopotravin na trhu, rady pro jejich nákup a použití v kuchyni. Přes 60 vyzkoušených receptů a jejich variací.

O autorce:

Mgr. Hanka Zemanová založila PRO-BIO ligu, pobočku Svazu ekologických zemědělců zaměřenou na osvětu v oblasti ekologického zemědělství a biopotravin. Se svým mužem založila společnost Albio, po jejímž prodeji vybudovali Biopekárnu Zemanku. Hanka je odbornicí na biovaření, autorkou úspěšné Biokuchařky a maminkou tříleté Natálky.


Tuto knihu Bioabecedář koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Smartpress.

PetraC
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
boi -bio.aby to nebylo horší než je .Zas tak špatné potraviny nejsou a já si nebudu a ani finančně nemůžu kupovat tak předraženou zeleninu a ovoce.
Obrázek uživatelky
profil
Já bych si tu knížku nekoupila, ale věřím tomu, že pár zájemců si najde. Dneska je "bio" in Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeju autorce, aby aspoň 10 lidí si tuto knihu koupilo....když už si s tím dala tolik práce
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles