Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinky našich babiček - V zahrádce, kuchyni i kosmetice

21. 07. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: Bylinky našich babiček
Podtitul: V zahrádce, kuchyni i kosmetice
Autor: Pierrette Nardo
Překladatel: Šárka Surovcová
Nakladatelství: Computer Press
Formát: 167 x 225 mm
Vázaná vazba
Datum vydání: 2. 5. 2011
Počet stran: 248 str.
Cena: 399 Kč


Využijte kouzla a síly přírody, a vneste je do svého života! Tato krásná ilustrovaná kniha přináší nejen estetický zážitek, ale hlavně stovky zajímavých rad a tipů, jak využít i ty nejběžnější rostlinky, ovoce či zeleninu pro zdraví, krásu nebo zpestření domácí kuchyně. Naleznete zde recepty pro hedvábnou pleť, zdravé vlasy, klidný spánek, ale dokonce i návody, jak z bylinek uvařit postřiky proti hmyzu či lahodné likéry.


bylinky našich babičekKniha plná úžasných praktických tipů, jak můžeme využít bylinky ze zahrádky či volné přírody pro zdraví, krásu, dobrou náladu či zpestření jídelníčku, ale třeba také k vyhnání neodbytných zahradních škůdců! Chcete si sama vyrobit s pomocí bylinek zjemňující pleťovou vodu, přírodní šampon, kondicionér na snadné rozčesávání, masážní olej, hydratační masku, tělový peeling a mnoho dalších kosmetických přípravků....?


Trápí vás na zahrádce slimáci, mšice, plísně nebo jiné potvůrky? Víte, že se z některých bylinek dá uvařit roztok, který tyto nezvané hosty z vaší zahrádky vyžene? Víte, že z brambor se dá udělat skvělá marmeláda, z černého bezu neuvěřitelná hořčice, meduňkou ochutit koňak, aperitiv provonět oreganem , kapradinové výhonky jsou lahodné osmahnuté na másle...?


V knize také najdete důležité botanické informace, rady pro pěstitele a zajímavé tipy na další využití bylinek. Autorka Pierrette Nardo je nadšenou pěstitelkou rostlin a odbornicí na jejich využití. Pořádá přednášky na téma zahrada, vaření a zdraví, přispívá do různých časopisů o zahradničení a životním stylu.


Tuto knihu Bylinky našich babiček - V zahrádce, kuchyni i kosmetice koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Computer press.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Bylinky našich babiček - V zahrádce, kuchyni i kosmetice:

Bylinky našich babiček - V zahrádce, kuchyni i kosmetice
Bylinky našich babiček - V zahrádce, kuchyni i kosmetice
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !