Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Danielle Steel - Narozeniny

22. 11. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Narozeniny
Autorka: Danielle Steel
Nakladatelství: Ikar
Vázaná vazba
Formát: 134 × 207 mm
Datum vydání: září 2012
Počet stran: 280
Cena: 214 Kč

Valerie Wyattová je uznávanou odbornicí na elegantní bydlení a životní styl a ve své profesi nemohla dosáhnout více. Její dcera April provozuje vlastní vysněnou restauraci a zákazníci její jídlo milují. Jack Adams je legendou amerického fotbalu, čtyřnásobným vítězem Super Bowlu, členem Síně slávy a v současnosti jedním z nejpopulárnějších sportovních komentátorů.

Danielle Steel - NarozeninyVšechny tři postavy spojuje jediné – zrovna oslavili narozeniny a přemýšlejí o tom, zda daň, kterou za úspěch zaplatili, nebyla příliš vysoká. Valeria, April i Jack jsou totiž až zoufale osamělí.

Ukázka z knihy Narozeniny:

Když jí sekretářka Marilyn sdělila, že její narozeniny oznámila televize, a ne jenom jednou, Valerie se zachmuřila. Takže její věk teď znají nejenom rozhlasoví posluchači, ale také diváci ranních televizních zpráv. Už nemůže nikomu nic namlouvat. Marilyn ještě dodala, že narozeniny má i Jack Adams, bývalý fotbalový obránce a nynější sportovní reportér, ale to ji těžko mohlo utěšit.

Ani se neobtěžovala Marilyn říct, že ho právě viděla ve výtahu zkrouceného bolestí. Mohlo jí být ukradené, jestli slaví narozeniny a kolik mu je. Zaměstnávalo ji jedině to, že jí je šedesát a ví o tom celý svět. Může se jí stát ještě něco horšího?

Teď se všichni Američané dozvěděli, že je vlastně stařena, a to nemohly smazat ani Alanovy předpovědi, že ji tento rok čeká kromě úspěchu i láska. Ostatně kdo by tomu věřil? Valerie se zmocnila hluboká deprese. Mezi šedesátkou a devadesátkou neviděla žádný rozdíl.

Tuto knihu Danielle Steel - Narozeniny koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !