Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobře jíst, lépe se cítit: Jak na to

7. 04. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Dobře jíst, lépe se cítit: Jak na to
Autor: Rodriguezová Judith, dr.
Překlad: Jana Srbová
Nakladatelství: Metafora
Rok vydání: 2015
Brožovaná vazba
Rozměry: 191×246×10 mm
Počet stran: 144
Cena: 296 Kč

200 osvědčených tipů, jak se správně stravovat pro zdraví a pohodu. Děsíte se slova dieta? S námi se ovšem bát nemusíte. To, co vám nabízíme, je veselá, zdravá a účinná dieta-nedieta. Poradíme vám, jak správně jíst, jak si vylepšit zdraví a jak zhubnout a dosaženou váhu si udržet.


Dobře jíst, lépe se cítit: Jak na toRenomovaná dietoložka dr. Judith Rodriguezová napsala tuto knihu za pomoci týmu odborníků a nechce po vás nic těžkého. Žádné převratné změny, žádná přísná pravidla, která byste nedokázali dodržet. Povede vás jen po malých krůčcích, které snadno zařadíte do života. To je klíč k ideální váze a skvělé kondici.

Kniha je rozdělena do pěti částí, z nichž každá je zaměřená na některou z oblastí každodenního života. Dozvíte se, jak se stravovat a jak vařit doma, jak správně nakupovat, co si dát v restauraci nebo na večírku, jak si sestavit jídelníček a jaká strava se hodí pro speciální případy – co je dobré pro sportovce, co pro ženy, muže a děti, co je vhodné pro některé nemoci.

O autorce knihy Dobře jíst, lépe se cítit: Jak na to:


Rodriguezová Judith je známá dietoložka a nutriční specialistka, někdejší prezidentka Academy of Nutrition and Dietetics, světové organizace sdružující odborníky na výživu a dietologii. Dnes působí ve vedoucí funkci na Univerzitě v Severní Floridě. Absolvovala v oboru nutriční antropologie a má za sebou více než třicet let zkušeností s výukou tohoto oboru.

Tuto knihu Dobře jíst, lépe se cítit: Jak na to koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Metafora.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !