Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Édith Piaf - Najdi pro mě nový způsob smrti - Dosud nevyprávěný příběh

30. 09. 2016 | Knižní tipy
Název knihy: Édith Piaf
Podtitul: Najdi pro mě nový způsob smrti
Dosud nevyprávěný příběh
Autor: David Bret
Nakladatelství: Omega
Rok vydání: 2016
Formát: 130x200 mm
Vázaná vazba
Počet stran: 248 stran
Cena: 299 Kč

Édith Piaf byla jednou z nejjasnějších francouzských hvězd dvacátého století, stala se mezinárodní senzací a po smrti v roce 1963 legendou. Její životní příběh je tak působivý, že je obtížné oddělit fakta od fikce. Příčinou je velké množství příběhů, her, filmů a životopisů ztvárňujících život této ženy plný zvratů. Narození na hromadě kabátů na chodníku Rue de Belleville 72, výchova v nevěstinci, účast ve francouzském hnutí odporu, blízká setkání se smrtí, peníze, vztahy s muži, nálady, drogy, slávu… Na pozadí těchto příběhů je nesnadné odlišit „skutečnou“ Piaf od legendy.


Édith Piaf - Najdi pro mě nový způsob smrti - Dosud nevyprávěný příběhV roce stého výročí narození Édith Piaf vyšel David Bret ze dvou životopisných bestsellerů, které o ní už dřív napsal. Příběh života této zpěvačky ale soustředil kolem rozhovorů s jejími přáteli, milenci, kolegy a autory textů písní. Bret zveřejňuje jejich výpovědi, které svolili otisknout až po své smrti. I díky tomu kniha významně opravuje mnoho rozšířených mýtů o fenomenální Édith Piaf.

„Za každou zatracenou hloupost, kterou v životě uděláte, zaplatíte.“

O autorovi knihy Édith Piaf - Najdi pro mě nový způsob smrti -
Dosud nevyprávěný příběh:


Ve Francii narozený David Bret je předním znalcem a autoritou v oblasti zábavního průmyslu. Napsal životopisné bestsellery o mnoha mimořádných ikonách showbyznysu. Jeho záběr je přitom široký – od Gablea po Garbo, od Dietrichové po Maria Lanzu, přes operní divu Marii Callasovou, rockové legendy Freddieho Mercuryho a Morrisseyho, nesmrtelné postavy filmu Rocka Hudsona a Joan Crawfordovou, britské stálice Georgea Formbyho a Gracii Fieldsovou k homosexuální pornohvězdě Joeymu Stefanovi.


Tuto knihu Édith Piaf - Najdi pro mě nový způsob smrti - Dosud nevyprávěný příběh koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Omega.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Édith Piaf - Najdi pro mě nový způsob smrti - Dosud nevyprávěný příběh:

Édith Piaf - Najdi pro mě nový způsob smrti - Dosud nevyprávěný příběh
Édith Piaf - Najdi pro mě nový způsob smrti - Dosud nevyprávěný příběh
Édith Piaf - Najdi pro mě nový způsob smrti - Dosud nevyprávěný příběh
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !