Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzsky se umí otáčet

8. 04. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: Francouzsky se umí otáčet
Autor: Mireille Guiliano
Nakladatelství: Euromedia Group k.s., Ikar
Rok vydání: 2011
Počet stran: 240 str.
Cena: 229 Kč


Autorka bestselleru Francouzky netloustnou prozradí všem ženám, které pracují, jak kvalitně žít a přitom si vychutnat každou minutu. Když se Mireille Guilianová vypracovala do vrcholného managementu a zároveň se stala mluvčí Veuve Clicquot, díky své jedinečné francouzské filozofii a stylu vynesla tuto značku na vrchol trhu s luxusními produkty.


knihaDnes svého nadání a schopností využívá, aby si i čtenářky mohly otevřít svou láhev šampaňského a žít na maximum. Vychází z osobních zkušeností v předních liniích byznysu, dává ženám (a snad i mužům) praktické rady potřebné k tomu, aby v práci odváděly plný výkon, ale zároveň nešidily soukromí.


Díky jejím radám, poučným příběhům a aktuálním tipům snáze odhalíme vlastní talent, nadání, zlepšíme své komunikační schopnosti, lépe dokážeme sladit práci a osobní život a čelit každodennímu stresu. Proměníme se v úspěšnou značku a ještě mnohem více.


Počínaje přijímacím pohovorem po přípravu snadné, ale nezapomenutelné pracovní večeře nám autorka při odhalování svých tajemství vůbec nic nezakrývá a pomáhá nám na cestě ke štěstí a úspěchům v jakékoli fázi pracovního i soukromého života.


Mireille je vtipná a moudrá, detail dovedně střídá s celkovými obrazy, aniž přitom ztrácí ze zřetele to nejdůležitější: cítit se dobře, čelit problémům, jít dál a vždycky si to co nejvíce užít.


O autorce:


Mireille Guiliano je autorkou bestsellerů Francouzky netloustnou a Francouzky umí žít. Dříve pracovala jako generální ředitelka Clicquot Inc. (LVMH). Narodila se ve Francii a dnes svůj čas dělí mezi New York, Paříž a Provence.


Tuto knihu Francouzsky se umí otáčet koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
všechny ženy se musí umět otáčet , nejenom francouzky , a myslím , že my ještě více...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles