Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Garpíškoviny, aneb Bibi a čtyři kočky

16. 10. 2010 | Knižní tipy
Barbara Nesvadbová, oblíbená a úspěšná autorka bestsellerů pro dospělé (Řízkaři, Bestiář, Život nanečisto, Pohádkář, Brusinky) tentokrát napsala knížku pro děti. „Garpíškoviny vznikaly primárně pro mou sedmiletou dceru Bibi, jinak by mě asi nenapadlo, pustit se do pohádek,“ přiznává autorka. 

Výsledkem je neobyčejná knížka plná originálních příběhů s veselými ilustracemi Petry Vykoukalové a dětskými kresbami Bibi Nesvadbové. „Tahle knížka je především hravá. Vznikala ve spolupráci s dětmi, a to je určitě vidět. Vypravěčem je náš pejsek Garp, kniha-garpiskovinysnažila jsem se pohlížet na lidský svět a události, které přináší, jeho očima,“ říká Barbara Nesvadbová.

Garpíškoviny, aneb Bibi a čtyři kočky si s radostí přečtou nejen děti, ale také jejich rodiče a prarodiče. Malí prozatím „nečtenáři“ si zase užijí listování stránkami se spoustou barevných obrázků Garpa, jeho zvířecích a člověčích kamarádů. Garpíškoviny se zkrátka řadí mezi knížky, jakých v dětských knihovničkách není nikdy dost - srozumitelné, zábavné čtení rozvíjející dětskou fantazii.

Knihu vydává Nakladatelství Brána, cena 249 Kč.

Zdroj: Nakladatelství Brána

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Garpíškoviny, aneb Bibi a čtyři kočky:

Garpíškoviny, aneb Bibi a čtyři kočky
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zlatá knižka
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles