Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky

18. 05. 2018 | Knižní tipy
Název: Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky
Autor: P.D. Jamesová
Nakladatelství: Motto
Datum vydání: 5/2018
Formát: 125 x 205 mm
Počet stran: 160 stran
Cena: 212 Kč

Šest dosud nevydaných povídek z pera jedné z nejpopulárnějších autorek detektivních příběhů.

V detektivkách obvykle odhalíme neblahý osud oběti i vraha. Co ale ta hrstka mazaných zločinců, kterým se podaří dokonalý zločin? Jak žijí ti, kteří nebyli nikdy odhaleni? Soubor šesti povídek, které vychází poprvé knižně, představuje příběhy plné tajemné atmosféry, napětí a zločinu. Hvězda britské detektivky v nich vzdává poctu svým předchůdcům a odhaluje temná tajemství, která číhají pod rouškou typicky anglického prostředí.

Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídkyNikdo neumí proniknout do hlavy vraha lépe než úžasná P. D. Jamesová. V téhle sbírce se představuje šest jejích povídek, které dosud knižně nevyšly, a hvězda britské detektivky v nich září stejně jasně jako ve svých nejslavnějších románech. V detektivce někdy nejde jenom o totožnost pachatele. Občas bývají mnohem záhadnější motivy činu a způsob jeho provedení. A přestože se obvykle dozvíme neblahý osud jak oběti, tak vraha, co ta hrstka mazaných zabijáků, kterým se podaří naplánovat a provést dokonalý zločin? Co ti, kteří se nedostanou před soud, ačkoli byli odhaleni? A co ti, kteří se stanou svědky vraždy nebo odhalí zločince, ale rozhodnou se ponechat si tu informaci pro sebe? To jsou některé ze záhad, do nichž se ponoříme v těchto šesti příbězích, jež nás zavádějí do myšlení, vzpomínek, citových pohnutek, ospravedlňování, snů a tužeb stojících za vražednými příčinami a následky.


Tuto knihu Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.


ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !