Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hubneme s rozumem v praxi

9. 01. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Hubneme s rozumem v praxi. Glykemická kuchařka. Jídelníček a tipy na celý den
Autorky: Iva Málková – Jaroslava Štochlová
Vydal: SmartPress
Edice: Hubneme s rozumem
Formát 165 x 230 mm
Počet stran 168
Vazba: pevná
Provedení: celobarevné 
cena 349 Kč
Vyšlo v dubnu 2007
3. vydání v roce 2012

Kniha Hubneme s rozumem v praxi je nové vydání úspěšné kuchařky z řady Hubneme s rozumem, která již byla zcela vyprodána.   

Čtěte také zajímavý článek: Zhubněte s novoročním předsevzetím

Hubneme s rozumemeKniha Hubneme s rozumem v praxi obsahuje konkrétní tipy a recepty na snídaně, obědy a večeře se stejnou energetickou hodnotou (snídaně cca 1000 kJ, hlavní jídla cca 1500 kJ), které navíc mají výhodný poměr živin. V knize jsou i nápady na svačiny, nízkoenergetické mlsání a tipy, jak jíst mimo domov – nezbytné informace o energetické hodnotě a složení jídel v restauracích a jídelnách.

Oproti běžně předepsaným dietám zde čtenáři najdou mnoho variant konkrétních denních jídelníčků, které si sami  jednoduše vyberou a připraví podle své chuti. Jedině tak totiž může být hubnutí úspěšné – pokud si k jídlu zvolíte to, co máte rádi, a nebudete si nic zakazovat, vydržíte to.

Recepty jsou určeny těm, kteří chtějí bez pocitu hladu hubnout nebo si váhu udržet, je však jednoduché dotvořit jídlo pro celou rodinu. Nechybí ani sladkosti, moučníky a další zajímavé tipy na mlsání, neboť i ty si může hubnoucí osoba dopřát.

Kniha Hubneme s rozumem v praxi také seznamuje podrobně s glykemickým indexem potravin – jak ovlivňuje hubnutí, jaké potraviny vybírat, jak glykemický index snižovat. Obecně lze říci, že pokud budou dva lidé držet dietu o stejné energetické hodnotě, je pravděpodobné, že zhubne více ten, který bude jíst převážně potraviny s nižším glykemickým indexem.

Kuchařka Hubneme s rozumem v praxi navazuje na knihu Hubneme s rozumem, zdravě a natrvalo (Smart Press 2005) a je jejím praktickým doplňkem.

O autorkách knihy Hubneme s rozumem v praxi
PhDr. Iva Málková se věnuje problematice snižování nadváhy od roku 1978. V roce 1991 založila společnost STOB (Stop obezitě). Její metoda hubnutí je založena na sledování příjmu (samostatně vytvořený nízkoenergetický jídelníček) a výdeje energie a psychologických aspektech (naučené nevhodné chování vztahující se k stravovacím a pohybovým návykům,  negativní myšlení). Metoda je prověřena účastníky kurzů STOB a vycházejí z ní knihy naší edice Hubneme s rozumem.

Jaroslava Štochlová pracuje  jako nutriční terapeut v IKEMu na Pracovišti preventivní kardiologie. Usiluje o  zlepšení stravovacích zvyklostí a změny životního stylu  jak v přímém kontaktu s pacienty, tak v publikační činnosti. Spolupracuje se STOBem.

Více informací o této knize Hubneme s rozumem v praxi se dozvíte také na stránkách www.smartpress.cz .

ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hubneme s rozumem v praxi:

Hubneme s rozumem v praxi
Hubneme s rozumem v praxi
Hubneme s rozumem v praxi
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
neuznávám žádnou.Jíst po 3 hodinách, malý porce a naposledy mezi 17-18 hodin.SmajlíkVypít denně 2-2,5 l. čisté vody bez bublinek a kila jdou dolů pomalu, ale jistě.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
užitečná kniha....SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles