Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařka pro dceru

28. 07. 2008 | Knižní tipy
Autorka: Jana Zatloukalová
Vydal: Smart Press
Rok vydání: 2007
Počet stran: 400 str., celobarevná
Cena: 599 Kč
Formát: 172 x 240 mm, pevná vazba


Vyzkoušejte si také náš Test: Jaká jste kuchařka?

Kuchařka pro dceru (nebo i sestru, snachu, vnučku, či přítelkyni) je kamarádka pro všechny dívky, které prošly kuchyní svých matek takřka nepoznamenány. Co teď? Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno kuchařky-začátečnice naučí Kuchařka pro dceru tak, jak by je to naučila jejich matka, kdyby na to měla čas.

Kuchařka pro dceru Kuchařka pro dceru je jiná než ostatní kuchařky pro začátečníky, je psaná vtipně a s láskou. Nepřikazuje, nehemží se nejasnými pojmy, nezdráhá se přesně vysvětlovat, co se děje v hrnci, a ochotně upozorní na kritické okamžiky a časté chyby. Získáte tak rádce a kamarádku, která vás naučí o vaření přemýšlet, vezme vás za ruku a pomůže odhalit kuchyňská tajemství. A pokusí se zabránit zbytečným kulinářským katastrofám, díky ní uvaříte dokonalé jídlo hned napoprvé. Ve své kuchyni můžete vládnout vy, v dobré společnosti s pohodou a báječnou vůní. S Kuchařka pro dceru se naučíte úplně vše, co budete potřebovat – od špaget po svíčkovou.

Kuchařka pro dceru kromě fotografií hotových jídel obsahuje i fotografie, které zachycují kritické okamžiky přípravy. Díky nim zvládne vaření každý. Jako bonus je do každé kuchařky vloženo 16 záložek zdarma – své oblíbené recepty nemusíte hledat – založte si je!

185 vyzkoušených receptů,
jak uspět hned napoprvé



Příběh za knihou Kuchařka pro dceru
Jana Zatloukalová se učila vařit sama, z kuchařek a spoustou nepovedených experimentů. Postupně se za dlouhou řadou nepovedených experimentů začaly objevovat úspěchy, na trnitou cestu, která k nim vedla, ale nezapomněla. Když její prvorozená dcerka těžce onemocněla a musela dlouhodobě ležet v nemocnici, Jana využila času, který tam trávila s ní, a začala pro ni sepisovat kuchařku, aby ji podobných problémů ve vzdálené budoucnosti uchránila. Malá Lucinka nakonec svůj boj prohrála, ale Jana kuchařku dokončila. A z Kuchařka pro dceru původně určené jen její dceři udělala kamarádku pro všechny dívky - dcery - které, stejně jako kdysi autorka, prošly kuchyní svých matek takřka nepoznamenány.


Hledáte dokonalý svatební dar?

Darujte recept na šťastné manželství!

Není snadné vymyslet dokonalý svatební dar. Musí to být něco praktického, ale i něco pro radost. Něco pro nevěstu a také něco pro ženicha. Musí z toho být poznat, jak je máte rádi.  A trocha originality také neškodí. Pokud oba rádi jí a vaří, darujte jim speciální svatební vydání Kuchařky pro dceru – spojuje totiž všechno, co má mít dokonalý svatební dar, v jediné krabici.

Uvnitř novomanželé najdou praktického pomocníka pro domácnost – tyčový mixér Moulinex Turbomix Plus s ergonomicky tvarovanou odnímatelnou násadou, díky níž se skvěle drží i snadno čistí, a nádobou na mixování o objemu 800 ml. Pro radost je k němu přiložena skvělá Kuchařka pro dceru – začátečnická kuchařka, díky jejímž precizně popsaným receptům ovládne svou kuchyň každý. Kdo by neměl radost z teplých večeří a potěšení ze společného vaření? A to vše je uloženo v krásné dárkové krabici se svatebními motivy, do níž potom mohou novomanželé schovat všechny své svatební suvenýry – vejdou se do ní fotografie, gratulace, ale i postavičky z dortu nebo krajkové podvazky.

Už nemusíte shánět balicí papír, vázat mašli, lepit štítek a psát gratulaci – stačí se podepsat a vyrazit na svatbu!
A ještě navíc ušetříte – za knihu a mixér koupené zvlášť byste zaplatili 1298 Kč, kdežto set v ozdobném balení stojí 1099 Kč, navíc s dárkovou krabicí zdarma. Kdo si svatební balení Kuchařky pro dceru koupí na stránkách nakladatelství www.smartpress.cz, ušetří ještě víc – nakladatelství balení prodává za akční cenu 999 Kč.


Více informací o této knize Kuchařka pro dceru se dozvíte také na stránkách www.smartpress.cz .

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek