Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lifestylová Kuchařka zpátky domů

22. 06. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Kuchařka zpátky domů
- 2. doplněné vydání
Autor: Hana Michopulu
Nakladatelství: Smart Press
Rok vydání: 2009
Rozměry: 172 x 240 mm
Počet stran: 256 str.
Cena: 449 Kč

Chcete i v dnešní hektické době vytvořit pro svou rodinu útulný domov? Vařte! A užívejte si vaření s celou rodinou. Kuchařka Hanky Michopulu přináší originální recepty a podrobné tipy, jak na to. Je to kuchařka pro lidi, kterým chybí opravdové domácí jídlo, ale přitom žijí a pracují v české realitě třetího tisíciletí. Pro druhé vydání Hanka navíc připravila zcela novou kapitolu s dalšími skvělými recepty.

Uvařit dobré jídlo je ten nejsnadnější a nejrychlejší způsob, jak z hořkého dne udělat sladký, jak z místa, kam chodíte přespávat, vykouzlit domov, a jak dokázat lásku těm, na nichž vám záleží.
Hanka Michopulu, zakladatelka časopisu Apetit, s tím má svou zkušenost – opustila úspěšnou kariéru a vrátila se na čas domů,  ke své rodině a do své vlastní kuchyně. A pak napsala tuto kuchařku, aby i vám pomohla co nejlíp si užívat života.
kucharka-zpatky-domuKniha Kuchařka zpátky domů přináší snadné a vyzkoušené recepty pro různé příležitosti, například víkendové snídaně, slavnostní večeře, ale i vaření na dovolené nebo narozeninové pečení. Bude vás provázet od nákupu kvalitních surovin až po výsledek - spokojené chvíle. Je to kuchařka  pro lidi, kterým chybí opravdové domácí jídlo, ale přitom žijí a pracují v české realitě třetího tisíciletí.
Potřebujete nové recepty a nové nápady? Musí být dobré, snadné, pořádně vyzkoušené a z dostupných ingrediencí? Přesně taková je Kuchařka Zpátky domů. Bůhví, kam všude vás vaše vaření zavede. Třeba pro vás bude taky cestou zpátky domů...

O autorce knihy Kuchařka zpátky domů:

Hanka Michopulu začínala jako odpovědná redaktorka rubriky o jídle v úspěšném lifestylovém časopisu Marianne, od roku 2003 byla šéfredaktorkou časopisu Elle. O rok později se postavila do čela nově vznikajícího časopisu o jídle a životním stylu Apetit, vytvořila jeho koncepci a udělala z něj čtenářsky a komerčně nejúspěšnější lifestylový časopis u nás.
Po odchodu z Apetitu psala pravidelně sloupky do Lidových novin, seriál o jídle pro časopis Reflex a založila webové stránky www.zpatkydomu.cz, které provozuje dodnes.
V současné době vede v Lidových novinách v příloze Pátek rubriku Dobrá chuť a připravuje videa o vaření pro lidovky.cz, spolupracuje se  supermarketem Billa, jejímž zákazníkům radí s domácím vařením z čerstvých surovin.

Tuto knihu Kuchařka zpátky domů koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Smart Press.

PetraC
ChytráŽena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lifestylová Kuchařka zpátky domů:

Lifestylová Kuchařka zpátky domů
Lifestylová Kuchařka zpátky domů
Lifestylová Kuchařka zpátky domů
Lifestylová Kuchařka zpátky domů
Lifestylová Kuchařka zpátky domů
Lifestylová Kuchařka zpátky domů
Lifestylová Kuchařka zpátky domů
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Napadita....urcite by byla ... prinosem a pomocnikem
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles