Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malujeme na sklo

4. 01. 2010 | Knižní tipy
Názv knihy: Malujeme na sklo
Autor: Karla Hátleová
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2009
Rozměry: 170 x 240 mm
Počet stran: 48 str.
Cena: 139 Kč


Koupit si v dnešní době barvy na sklo není nijak složité. Možná vám ale chybí odvaha pustit se s nimi do práce. Pokud chcete získat nejen více odvahy, ale také inspiraci a mnoho dobrých rad, tato kniha bude vaším skvělým pomocníkem. Najdete v ní popisy různých druhů barev na sklo a ukázky mnoha způsobů jejich použití.

malujeme-na-sklo
Obsahuje i množství originálních autorských šablon. Díky této knize poznáte mimo jiné techniku konturovou, stékanou i tupovanou, zvládnete malování na sklo, porcelán i kov, získáte šablony pro zdobení skleniček, talířů i šperků. Načerpáte inspiraci pro malování dokonalé i jen tak hravé, pro práci zcela precizní i pro zábavnou hru s barvami, která se bude dařit i vašim dětem. Přestaňte se bát, že malování nezvládnete a pusťte se za pomoci této knihy do krásné barevné hry.


Ukázka z knihy Malujeme na sklo:

Také máte tak rádi dokonalost skla? Jeho čistotu, průzračnost a lesk? A také vám učaroval pohled na světlo procházející barevnými plochami vitrážových oken? Já vím, do výroby vitráží se asi nepustíte, ale trochu z toho skleněného kouzla si přece jen dopřát můžete. Navíc ještě zažít ten krásný pocit, že to malé kouzlo vzniklo zásluhou vašich šikovných rukou.
Je to tak snadné koupit si pár barev na sklo a pustit se do malování. Z tvoření a jeho výsledků budete mít radost jistě nejen vy, ale třeba i vaše děti, které mnohé techniky zdobení skla určitě báječně zvládnou. Malované sklenky, vázy, obrázky i šperky se navíc mohou stát krásným originálním dárkem pro všechny, které máte rádi. Nemějte strach, že malovat barvami na sklo nezvládnete. Tato kniha vám představí různé způsoby použití těchto barev, pomůže vám při jejich výběru a provede vás krok za krokem správnými způsoby malování. Upozorní vás také na možné chyby a poradí s jejich odstraňováním. Navíc vám ještě přináší množství šablon s různými motivy a mnoho inspirací k malování i dalších povrchů jako jsou kov, porcelán, smalt atd.


Tuto knihu Malujeme na sklo koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Malujeme na sklo:

Malujeme na sklo
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !