Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naučte se fotografovat sport kreativně

11. 07. 2010 | Knižní tipy

Název knihy: Naučte se fotografovat sport kreativně
Autorka: Jiří Koliš a kol
Nakladatelství: Zoner press
Rok vydání: 2009
Pevná vazba
Formát: 230x260 mm.
Počet stran: 200 str.
Cena: 390 Kč


Celkem 12 profesionálních fotografů přispělo do této inspirativní publikace zaměřené na fotografování sportu a určené všem, kteří mají rádi sport i sportovní fotografii. Koordinátor celého projektu, Jiří Koliš oslovil řadu významných sportovních fotografů a každý z nich přispěl do knihy několika fotografiemi z jednoho druhu sportu a doprovodil je poznámkami, radami a úvahami ať již o fotografické technice, vlastním fotografování, o přípravě, kompozici nebo třeba speciálních požadavcích na techniku i fotografa v extrémních podmínkách při fotografování ve vzduchu při létání nebo na moři.


knihaVedle fotografií z nám důvěrně známého prostředí fotbalu nebo hokeje v knize najdete snímky z Tour de France, závodů Formule 1 a řady dalších atraktivních sportů, Kniha samozřejmě nepokrývá všechny sporty, jejím cílem bylo ukázat šíři možností sportovní fotografie od dokumentu až po abstraktní zachycení samotného pohybu nebo emocí, které sport doprovází.


Autoři se v knize nezabývají jenom fotografií jako takovou, ale dotýkají se i problematiky uplatnění fotografií nebo práce pro agentury, a ukazují podmínky fotografování na velkých akcích světového významu, jako jsou olympiády nebo mistrovství světa. Zajímavou součástí knihy je i stručný přehled historie a vývoje sportovní fotografie v Česku a ukázkou řady zajímavých sportovních fotografií starých i více než 100 let.


Tuto knihu Naučte se fotografovat sport kreativně koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Zonerpress.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
si knížku prohlídnout.
Fotky vypadají moc dobře.
Protože se focením neživím, tak cena knížky je pro mě vysoká :-((
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles