Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nicole Baileyová - Supersex s Kámasútrou

17. 03. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Supersex s Kámasútrou
Autorka: Nicole Baileyová
Nakladatelství: Ikar
Vázaná vazba
Formát: 198 × 241 mm
Rok vydání:  únor 2012
Počet stran: 152 str.
Cena: 279 Kč

Toužíte-li po smyslnějším, hravějším nebo prostě pestřejším a intenzivnějším milostném životě, pak vám jednotlivé kapitoly nabízejí výběr neodolatelných poloh podle Kámasútry doplněných nejnovějšími technikami, které je náležitě okoření.

Supersex s KámasútrouNaučíte se svádět a provokovat, dozvíte se, jak pomocí tantrického umění milovat prohloubit vztah s milencem, jak proměnit sex v cestu smyslového objevování naplněného rozkoší... a jak si osvojit milostná tajemství, která zvýší erotické obrátky milování.

Ukázka z knihy:


Zkuste tantru – Dýchání ve dvojici


Jeden z přínosů tantry spočívá v možnosti pohlavní akt zpomalit, čímž se stává smyslnějším, intimnějším a svůdnějším než běžná soulož v posteli na konci pracovního dne. Ke zvolnění tempa se výtečně hodí řízené dýchání.

Tiché splynutí

Svlékněte se a sedněte si proti sobě s nohama křížem. Sedět můžete na posteli nebo na zemi. Jakmile dosáhnete pocitu klidu, zavřete oči a pokuste se soustředit na dýchání. Vtáhněte vzduch nosem a sledujte, kde končí. Snažte se vědomě vtáhnout dech hluboko do břicha. Položte si na ně ruku, abyste cítili, jak se při nádechu klene. Představujte si, že vdechujete svou oblíbenou vůni, kterou chcete vtáhnout do hloubi celého těla.

Ponořte se plně do pozorování vlastního dechu. Vyžeňte ze svalů veškeré napětí. Zkontrolujte především, zda nemáte pevně sevřené či stažené čelisti, ramena a břicho. Až získáte pocit, že jste dokonale uvolnění, a budete pravidelně dýchat, otevřete oči a pohlédněte na partnera.

Zadívejte se vzájemně do očí a pak pomalu začněte vnímat dech toho druhého. Poslouchejte jeho zvuk. Pozorujte jeho rytmus. Jste-li dostatečně blízko, dýchněte si na tvář. Posléze začněte dýchat společně, ve stejném rytmu a tempu. Cílem je sladit se s partnerem skrze dech. Zapomeňte na okolí a vše, co se děje ve vašem životě. Důležité je pouze tady a teď.

Tuto knihu Nicole Baileyová - Supersex s Kámasútrou koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !