Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paris Hiltonová Život na hraně / Životopis

23. 07. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Paris Hiltonová Život na hraně / Životopis
Autor:
Chas Newkey-Burden
Nakladatelství: Xyz
Rok vydání: 2009
Vazba: vázaná
Počet stran: 288 str.
Cena: 269,- Kč

Paris Hiltonová je středem pozornosti médií a předmětem zájmu veřejnosti, patří k nejkontroverznějším celebritám své generace. Z bohaté dívky pořádající bujaré večírky vyrostla pozoruhodná osobnost – herečka, popová hvězda a úspěšná podnikatelka.


Kniha ukazuje Paris nejen jako rozmazlenou movitou dědičku, ale také jako odhodlanou, pracovitou a cílevědomou ženu. Autor vede čtenáře na mola módních přehlídek, na filmové premiéry i na excentrické party. Představuje rovněž řadu mužů, kteří prošli Parisiným životem, včetně herce Leonarda DiCapria nebo člena hudební skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera.

Paris Hiltonová Život na hraně / ŽivotopisTaké adresář Parisiných přátel je plný hvězdných jmen – Britney Spearsová, Lindsay Lohanová či Nicole Richieová, která s Paris spoluúčinkovala ve slavné reality show The Simple Life. Kniha poprvé odhaluje celé zákulisí skandálu „postelové nahrávky“ z roku 2003 i Parisino uvěznění za přestupky při řízení v roce 2007. Nabízí jedinečný pohled na složitou osobnost Paris Hiltonové a dokazuje, že ani pobyt za mřížemi tuto pozoruhodnou ženu nezlomil. Její závratná kariéra se rozvíjí dál… Váz. 288 str., 269 Kč

Chas Newkey-Burden

Britský novinář a spisovatel. Přispívá do různých tištěných periodik (The Guardian, The Big Issue aj.), vystupuje v televizi a v rádiu, kde hovoří nejčastěji o svých knihách nebo o fotbale.

Kromě biografie Paris Hiltonové vydal též knihu o zpěvačce Amy Winehouseové. Z dalších děl: humorně pojatá historie Británie A Reduced History of Britain, řada sportovních publikací týkajících se fotbalového klubu Arsenal - The All-New Official Arsenal Miscellany, Arsenal: Premiership Player Profiles, The Arsenal Yearbook nebo knihy o psech The Dog Directory, The Reduced History of Dogs.

Zdroj: Xyz.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ma svuj zivot ....nekdo i na hrane
Obrázek uživatelky
profil
no,dejme tomu,že už zřejmě bere rozum!!!!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
uměla se narodit, já mít tolik peněz co ona, taky bych asi nevěděla co s nima a pořádala bych večírky a užívala si. je mladá, tak proč by měla sedět doma a nevystrčit nos. kdyby měla tolik peněz v padesáti možná by se chovala jinak. nebo by chodila na plastiky aby vypadala jako dvacítka.
Obrázek uživatelky
profil
někdo se umí narodit! Tuhle husu nemám vůbec ráda, nic nemumí a hvězdou je jen proto že má prachy a dělá mejdany kde dělaj jen bordel!
Obrázek uživatelky
profil
No, blbá možná je, ale vydělat sama prachy také myslím umí. Navrhovala nějaké kabelky či co, má nějakou show v tv. To, že je jí za to někdo ochotný platit, to je jiná věc.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles