Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prázdniny s drakem

24. 03. 2016 | Knižní tipy
Název knihy: Prázdniny s drakem
Autor: Pospíšilová Zuzana
Ilustrátor: Skalová Daniela
Nakladatelství: Grada
Ediční řada: Čtení pro prvňáčky
Datum vydání: 2/2016
Formát: 170 x 220 mm
Vazba: V8
Počet stran: 72 stran
Cena: 219 Kč

Vypadalo to na ukrutnou nudu, ale nakonec se z Vojtových letních prázdnin u babičky stalo vzrušující dobrodružství. Další knížka z edice Čtení pro prvňáčky vtáhne děti do letního příběhu o kouzelném drakovi, se kterým zažijí neuvěřitelné výpravy k moři a k egyptským pyramidám.

Prázdniny s drakemVojta se na prázdniny moc netěší. Všichni jeho kamarádi jedou k moři, do hor nebo stanovat, jenom on musí léto trávit u babičky. Naštěstí se i u babičky na vsi najde kamarád. Vojta se dá dohromady s Pavlem a spolu s ním objeví v lese podivné velké stopy. Kdo tu zanechal tak podivné otisky? Nechte se překvapit nečekaným přátelstvím dvou malých kluků s velkým tříhlavým drakem. Kouzelný drak kluky přenese na podivuhodná místa a malým čtenářům dopřeje zážitek ze samostatného čtení - krátké kapitoly, velká písmena a přitažlivé ilustrace Daniely Skalové tvoří knížku vhodnou pro začínající čtenáře.


O autorce knihy Prádzniny s drakem


Zuzana Pospíšilová je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti.


Tuto knihu Prázdniny s drakem koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prázdniny s drakem:

Prázdniny s drakem
Prázdniny s drakem
Prázdniny s drakem
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !