Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč jsou krkavci lepší rodiče

8. 01. 2016 | Knižní tipy
Název knihy: Proč jsou krkavci lepší rodiče
Autoři: Rogge, Jan-Uwe; Bar
Ilustrace: Bergmannová, Michaela
Nakladatelství: Portál
Rok vydání: 2015
Vazba: brožovaná
Počet stran: 136 stran
Cena: 153 Kč

Angelika Bartram a Jan-Uwe Rogge, autoři řady bestsellerů na téma výchovy, ukazují rodičům, jak najít správnou rovnováhu mezi uvolněnou a autoritativní výchovou. Autoři knihy Proč jsou krkavci lepší rodiče se domnívají, že v současné době mnoho rodičů inklinuje k přílišné kontrole svých dětí a přehnanému opečovávání – často s těmi nejlepšími úmysly.

Proč jsou krkavci lepší rodičeV konečném důsledku však své děti okrádají o skutečné prožitky, možnost učit se z vlastních chyb, překonávat překážky a rozvíjet se. Výsledkem bývají (takřka) dospělé děti, které nedokážou vylétnout z rodného hnízda, protože samy by v životě neobstály.

V tomto rádci jsou matky a otcové humorným způsobem konfrontováni s nejčastějšími výchovnými chybami a dozvědí se, co to znamená pro ně samé a především pro jejich děti.

Důležitou součástí knihy jsou autentické rozhovory mezi dětmi a rodiči a pochopitelně i celá řada praktických a zcela konkrétních tipů, rad a námětů k zamyšlení.

O autorech knihy

Proč jsou krkavci lepší rodiče:


Jan-Uwe Rogge je jeden z nejúspěšnějších německých rodinných poradců a autor řady knih s výchovnou tematikou, které se vesměs staly bestsellery a byly přeloženy do 21 jazyků. V Portále vyšly jeho tituly Děti potřebují hranice, Rodiče určují hranice a Výchova dětí krok za krokem. Je rovněž spoluautorem knihy Když se děti ptají na Boha.

Angelika Bartram je herečka, režisérka a úspěšná autorka. S Janem-Uwem Roggem napsala již několik knih, mimo jiné velmi úspěšný titul Wie Sie reden, damit Ihr Kind zuhört & wie Sie zuhören, damit Ihr Kind redet (Jak mluvit, aby vám děti naslouchaly & jak naslouchat, aby s vámi děti mluvily).

Tuto knihu Proč jsou krkavci lepší rodiče koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Portál.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !