Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Španělská slovíčka a fráze pro lenochy

5. 05. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: Španělská slovíčka a fráze
Podtitul: pro lenochy
Nakladatelství: Computer Press
Formát: 148 mm x 210 mm
Kroužková vazba
Rok vydání: 2011
Počet stran: 152 str.
Cena: 214 Kč


Patříte mezi ty, kteří se učili španělštinu ve škole? Chtěli jste se sami naučit španělsky, ale neměli jste dost trpělivosti? Nebaví vás nudné studium? Pokud se svého cíle nechcete vzdát a věříte, že byste mohli mluvit a rozumět španělsky, tato kniha je pro vás!


španělská-slovíčka-pro-lenochyV každé lekci nejprve najdete rozsáhlou slovní zásobu k tématu. Velkou pomůckou je přepis výslovnosti u všech slovíček a frází, který pomůže i úplnému začátečníkovi bez problémů zvládnout španělskou výslovnost. Dále v lekcích najdete základní informace o španělské gramatice, podané v dostupné a přehledné formě.


Pozornost je věnována zejména těm gramatickým jevům, které mohou dělat potíže českému mluvčímu. Za gramatikou následují cvičení a na závěr vás čekají zajímavá fakta a pozoruhodné reálie současného Španělska. Díky nahrávkám na přiloženém CD si osvojíte španělskou výslovnost. Kromě toho na CD najdete rozmanité interaktivní testy a cvičení, které vám zábavnou formou pomohou zvládnout úskalí španělštiny.


Tuto knihu Španělská slovíčka a fráze pro lenochy koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Computer press.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !