Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Společný příběh Brada Pitta a Angeliny Jolie

15. 06. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Angelina Jolie & Brad Pitt - Společný příběh
Autor: Katty Joyce
Nakladatelství: Daranus, s.r.o.
Rok vydání: 209
Rozměry: 150 x 215 mm
Počet stran: 248 str. + 16 str. fotopřílohy
Cena: 349 Kč


Angelina a Brad... Zřejmě nejsledovanější pár světa. Kamkoli přijedou, jsou středem pozornosti, ať řeknou cokoli, objeví se to v novinových titulkách. Fotografie, kde jsou zachyceni se svými vlastními i adoptivními dětmi, kupují bossové bulvárních časopisů za statisíce dolarů. Kniha Katty Joyce sleduje životní peripetie obou herců, které vrcholí společným příběhem. Zevrubně se zabývá jejich rodinným zázemím, prvními hereckými krůčky, bývalými partnerskými vztahy, milostným zajiskřením, kdy si Angelina a Brad uvědomili, že patří k sobě, a společným prožíváním výjimečných i všedních dnů.
Kniha Angelina Jolie & Brad Pitt: Společný příběh je jedinou publikací na českém trhu, kde se fanoušci mají možnost dozvědět o ostře sledovaném hollywoodském páru opravdu všechno.

Ukázka z knihy Angelina angelina-jolie-&-brad-pitt-spolecny-pribehJolie & Brad Pitt - Společný příběh:

Stejně jako se Angelina bezhlavě zamilovala do Jonnyho Millera při natáčení Nebezpečné sítě, nyní se sblížila s Jenny Shimizu, japonsko-americkou modelkou, známou především svou spoluprací s Calvinem Kleinem.
Byla to opět láska na první pohled. Každým dnem po ní Angelina toužila víc a víc. Chtěla se dotýkat jejího nádherného těla. Líbat její smyslné rty. Napětí a vzrušení mezi oběma dívkami rostlo každou vteřinou, kterou strávily spolu. Angelinu nikdy nenapadlo, že by mohla mít milostnou zkušenost se ženou. Tohle však bylo silnější než jakékoli racionální úvahy. Nikdy před ničím neutíkala a už vůbec ne před láskou. Jenny propadla témuž kouzlu. Ani ona se nebránila. Dívky spolu trávily všechny přestávky během natáčení. Dokázaly prosedět celé hodiny někde v koutě a povídat si. Bylo zřejmé, že je mezi nimi mnohem víc než jen sexuální přitažlivost. Byl to nádherný vztah, založený na přátelství a porozumění. První polibek byl výjimečný. Jiný než ty, na které byla Angelina zvyklá. Rty ženy jsou jiné. Jemnější, měkčí, hebčí... Jenny ji přitahovala svou smyslností, šarmem a rezervovaností. Angelina zase Jenny svou rozpustilostí, hravostí a koketností. Dosud nelíbala nikoho s tak velkými rty. Ani ona se jich nemohla nabažit.
Jedinou překážkou v jejich harmonickém vztahu byl Jonny. Angelina chtěla být k oběma hned od začátku upřímná. Tak jako vždycky. Řekla Jonnovi o svých citech k Jenny a doufala, že to pochopí. Vždycky od druhých očekávala trochu víc, než jí byli schopni dát.

Tuto knihu Angelina Jolie & Brad Pitt - Společný příběh koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Daranus.

PetraC
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !