Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tajemný svět pyramid

13. 07. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Tajemný svět pyramid
Autor: John DeSalvo PHD
Nakladatelství: Zoner Press
Rok vydání: 2009
Rozměry: 260 x 194 mm
Počet stran: 192 str.
Cena: 349 Kč

Výpravná kniha poutavě pojednává o nejnovějších objevech a teoriích o Velké pyramidě (nazývá se též Chufuova nebo Cheopsova pyramida) v Gíze a jejím významu, i o posledních průlomových objevech ve výzkumu pyramid po celém světě. Naleznete zde historická líčení Velké pyramidy, pocházející již z roku 500 před Kristem, nejnovější teorie i nejstarší legendy o této majestátní stavbě a také jeden z nejdetailnějších popisů Velké pyramidy, které kdy byly vytištěny. Některé teorie jsou dokonce právě v této knize uveřejněny vůbec poprvé.

tajemny-svet-pyramidToto dílo nás také informuje o fascinujících pokusech z velkých pyramid současnosti, nacházejících se na území bývalého Sovětského svazu, zabývá se zajímavými tématy, jako je například možnost použití levitace při konstrukci pyramid. Obsahuje rovněž jedinečné fotografie těchto staveb. Poprvé se zde také hovoří o úžasných zjištěních badatele, který možná odhalil vědeckou podstatu „síly pyramid". Zdroje, které kniha obsahuje, nejsou obecné veřejnosti běžně dostupné. Mnoho z těchto informací totiž pochází z knih, které se již nevydávají, nebo je velmi složité se k nim dostat. V tomto díle je rovněž uvedena jedna z nejrozsáhlejších tištěných bibliografií, týkajcí se Velké pyramidy a dalších výzkumů pyramid, publikovaných od sedmnáctého století.
Většina knih o Velké pyramidě obhajuje teorii a názory autora. Tato kniha je objektivnější, jelikož nepropaguje žádnou konkrétní teorii, ale prezentuje všechny výzamnější teorie a stanoviska maximálně objektivním způsobem.

O autorovi:

John deSalvo PHD je ředitelem Asociace pro výzkum Velké pyramidy v Gíze a viceprezidentem týmu vědců, zabývajících se Turínským plátnem, o němž mnohokrát přednášel. Pravidelně vystupuje v rozhlasových pořadech, ve kterých diskutuje o výzkumu pyramid. Má zásluhu na rozšíření povědomí o ruském a ukrajinském výzkumu pyramid ve zbytku světa.


Tuto knihu Tajemný svět pyramid koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Zoner Press.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tajemný svět pyramid:

Tajemný svět pyramid
Tajemný svět pyramid
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
miluji záhady a kouzelný svět starověku!!
Obrázek uživatelky
profil
taky bych byla ráda..miluju starověkej Egypt a všechny jeho legendy a záhadySmajlík
jenže při mym "štěstí" to já nebuud:D
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles