Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na výlety s dětmi

6. 07. 2009 | Knižní tipy
Název knihy:
77 výletů s dětmi po Čechách
Autor: Ivo Paulík a kol.
Nakladatelství: Euromedia Group k.s., Universum
Rok vydání: 2009
Rozměry: 179 x 244 mm
Počet stran: 192 str.
Cena: 254 Kč

Kniha 77 výletů s dětmi po Čechách vás i vaše děti zavede na ta nejkrásnější a nejpozoruhodnější místa naší vlasti. Trasy jsme připravili tak, aby byly zajímavé pro všechny – malé či větší děti i pro rodiče – a zároveň abyste si mohli snadno vybrat, jestli chcete jet na kole, jít pěšky, nebo třeba vyrazit s kočárkem. Kniha vám nabídne 77 možností výletů v 11 oblastech, kde jsme pro vás vybrali cesty všeho druhu, od poznávacích ke sportovním a od nejsnazších k náročnějším. Oblasti jsme volili velmi různorodé podle toho, jaké způsoby trávení volného času nabízejí, byť tolik možností, kolik se skutečně nabízí, by nepojala sebevětší kniha.

77-vyletu-s-detmi-po-cechachProto jsme se také omezili na Čechy, Moravě možná v budoucnu věnujeme samostatnou publikaci, a volili jsme osvědčená místa, která známe z vlastních zkušeností a cest s dětmi. V horských oblastech vám doporučujeme především pěší túry, mnohdy s využitím lanovek, v rovinatých regionech se naopak nabízejí snadné trasy pro kola, které je obvykle možné absolvovat i s koloběžkou nebo invalidním vozíkem. Tu pravou trasu pro svůj výlet si snadno vyberete podle symbolů a základních informací uvedených v úvodu každé z nich. Některé jsou okružní s výchozími místy zvolenými tak, abyste se do nich mohli dopravit bez vlastního automobilu (s využitím vlakových spojů s možností přepravy jízdních kol), jiné jsou jednosměrné, ale vždy s dobrou možností dopravy. V orientaci vám pomohou mapky, které naleznete u každého výletu, a kromě dopravy vás informujeme o možnostech občerstvení či ubytování a nezapomínáme ani na užitečné kontakty. V některých případech vám nabízíme různé varianty tras, z nichž můžete vybírat podle vlastního uvážení (alternativní úseky vyznačujeme v mapkách přerušovanou čárou).


Tuto knihu 77 výletů s dětmi po Čechách koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tipy na výlety s dětmi:

Tipy na výlety s dětmi
Tipy na výlety s dětmi
Tipy na výlety s dětmi
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda