Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Umění přirozeného vzhledu

5. 11. 2012 | Knižní tipy
Název knihy:
Umění přirozeného vzhledu
Autor: Tea Flak
Nakladatelství: Grada
Rozměry: 220 x 220 mm
vazba V8
Počet stran: 200 stran
Cena: 429 Kč

Chtěly byste být upravené a krásné každý den? Mnohé z vás jistě odpoví: "No jo, ale co to stojí práce. Stát každé ráno hodinu před zrcadlem zabere moc času..." Nezoufejte.
Tea Flak vás doprovodí na cestě za přirozenou krásou, která se skrývá v každé z nás. Stačí ji jen objevit. To, jak vypadáme, ovlivňuje i naše chování a projev. Žádná z nás by však neměla zapomenout, že to platí i obráceně - když máme ze sebe dobrý pocit, vyzařuje to nás a ovlivňujeme tím i pohled ostatních na nás samé.
Umění přirozeného vzhleduNajednou se zdáme milejší a mnohem přitažlivější. Tomu všemu pomáhá dobře provedený make-up, precizně ostříhané vlasy a padnoucí oblečení. Tea Flak se zaměřila zejména na to první - na make-up. Přináší vám ukázky praktických a velice jednoduchých postupů líčení, pro běžný den. Modelkami se jí na chvíli staly známé české osobnosti, ženy mnoha profesí. Celá kniha je především o individualitách, osobitosti a přirozenosti vybroušené do krásného diamantu.

Ukázka z knihy Umění přirozeného vzhledu:

Péče je základ
Zdravě vypadající pleť i vlasy nám ušetří čas s kamuflováním nedostatků. Proto investice do pečující kosmetiky, která dodá pleti potřebné živiny, učiní ji jasnější, pružnější a čistší, se dlouhodobě vyplatí. V souladu s „poselstvím“ celé mé knihy je i fi lozofi e francouzské dermokosmetiky Darphin (doporučení konkrétních produktů najdete u jednotlivých osobností a v závěrečné apitole Rádce). Trojdimenzní koncept dermatologa Peirra Darphina (synergické působení rostlinných sér, esenciálních olejů a ochranných krémů) nabízí individuální řešení pro každou pleť. Základní suroviny vysoce kvalitních přírodní výtažků jsou získávány z ekologicky čistých oblastí. Nejsem odborníkem na výživu, a tak toto téma více rozvíjet nebudu. Rozhodně ho však neopomíjejte, protože stav našich vnitřních orgánů a energetických center ovlivňuje celý náš život – naše pocity, vitalitu a chuť do života. A to vše se zrcadlí na naší tváři. Stopy nedostatků vitaminů a minerálních látek můžeme vystopovat třeba na nehtech. Vlasy jsou též důležitým ukazatelem, jak na tom jsme.

Umění přirozeného vzhleduPostup make-upu
n  Krémovým světlým pudrem (Buff ) krýt a matnit celou tvář – nanášet vlhkou houbičkou.
o  Světlým korektorem (Light) zakrýt.
Trio tvářenkou (Ombre) dotvarovat obličej:
  a)  tmavá – potlačuje,
  b)  světlá – zvýrazňuje (nanést na celou plochu lícní kosti),
  c)  růžová – podtrhuje (nanést pod lícní kost).
Černou tužkou na oči (Pro Eye Pencil) zvýraznit konturu oka – z vnitřního horního a z vnějšího dolního koutku vést souvislou linku, která přechází v tečky ztrácející se v linii řas.
r  Černou řasenkou (In Focus Mascara) dodat řasám plnost.
s  Obočí lehce zvýraznit tmavě hnědou (stínem nebo tužkou, např. Hi-Brow Trio).
Růžová matná rtěnka dotónuje rty (Danse De Feu).


Tuto knihu Umění přirozeného vzhledu koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Umění přirozeného vzhledu:

Umění přirozeného vzhledu
Umění přirozeného vzhledu
Umění přirozeného vzhledu
Umění přirozeného vzhledu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle