Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká kniha výtvarných nápadů pro děti

17. 05. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Velká kniha výtvarných nápadů pro děti
Podtitul: 40 úžasných výrobků z 10 výtvarných materiálů
Autor: kolektiv autorek
Nakladatelství: Computer Press, a.s.
Rok vydání: 2010
Rozměry: 210 x 297 mm
Počet stran: 112 str.
Cena: 212 Kč

Kniha je určena všem dětem, které rády výtvarně tvoří a pro svou práci neustále hledají novou inspiraci a nápady. Obsahuje totiž výběr 40 nejzajímavějších výrobků z 10 knih edice Malá dětská dílna, které jsou přehledně roztříděny do 10 kapitol dle použitého výtvarného materiálu. S naší knihou si tedy můžete být jisti, že si hravě poradíte se zpracováním všech 10 materiálů a najdete v ní nápady na konkrétní výrobky.

velka-kniha-vytvarnych-napadu-pro-detiPokud jste si oblíbili knihy z řady Malá dětská dílna, jistě vás potěší tato souborná publikace, která obsahuje výběr nejzajímavějších výrobků z této edice. Jednotlivé projekty jsou rozděleny do deseti kapitol, z nichž se každá věnuje tvorě z jednoho běžně dostupného výtvarného materiálu - z chlupatých drátků, korálků, papíru, pedigu, skla, textilu, vlny, vosku a přírodního či odpadového materiálu. Každá tematicky zaměřená kapitola pak nabízí celkem čtyři projekty, z nichž si určitě vybere  každý.
U výtvarného nápadu je nejdříve uveden seznam materiálů a pomůcek, které budete ke své tvorbě potřebovat, a pak je již prostor věnován podrobnému návodu výroby konkrétního projektu, který je navíc doprovázen názornými barevnými fotografiemi. Jednoltivé výrobky jsou zvoleny tak, abyste si při jejich tvorbě vyzkoušeli velkou škálu výtvarných technik, takže si budete mkoci vybrat, zda se pustíte do modelování z chlupatého drátku, navlékání korállků, skládání z papíru, pletení z pedigu, malování na sklo, šití z textilu, filcování z vlny, lití voku nebo do rozmanité tvorby z přírodního nebo odpadového materiálu.


Tuto knihu Velká kniha výtvarných nápadů pro děti koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Comuputer Press.

PetraC
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Velká kniha výtvarných nápadů pro děti:

Velká kniha výtvarných nápadů pro děti
Velká kniha výtvarných nápadů pro děti
Velká kniha výtvarných nápadů pro děti
Velká kniha výtvarných nápadů pro děti
Velká kniha výtvarných nápadů pro děti
Velká kniha výtvarných nápadů pro děti
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !