Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Wellness - domácí rozmazlování

17. 06. 2008 | Knižní tipy
Autor: Pamela Tröndle
Nakladatelství: Grada Publishing
Rok vydání: 6/2008
Počet stran:  96   str.
Formát: 14 × 21 cm, pevná vazba
Cena:  199  Kč


- Harmonie zdraví a krásy
- Jsi to, co jíš
- Relaxace a pohyb

 
Pohodlně ležíte, relaxujete při jemných dotecích masáže, hluboce se uvolňujete při józe nebo si v měkkoučkém županu jen tak vychutnáváte čerstvý koktejl z exotického ovoce.
To vše se vám může vybavit, když se řekne "wellness". Dnes již existuje množství metod, které podporují relaxaci a pocit pohody. Jako zdroj vyrovnanosti a harmonie se používají nejrůznější relaxační techniky, péče o krásu a uvědomělé stravování.

Wellness - domácí rozmazlováníA samozřejmě, vždy je potřeba najít si během dne čas na to, abyste konečně dokázali odbourat stres a napětí, abyste se věnovali pouze sami sobě a hýčkali se, abyste načerpali novou energii a vytvořili si celkovou pohodu. Zdá se to všechno velice prosté.
Ale jednoduše se to napíše, hůř se to dělá. Je až s podivem, kolik z nás vlastně vůbec neumí odpočívat a není schopno najít si čas jen sami pro sebe. Začněte proto spolu s námi a s naší novou publikací Wellness pěkně krok za krokem.


Uvidíte, že celková harmonie těla
a duše na sebe nenechá dlouho čekat.


Z obsahu knihy Wellness - domácí rozmazlování:

Wellness - aktuální trend; Wellness - co to vlastně znamená?; Wellness pro krásu;
Harmonie zdraví a krásy; Obličej; Ruce; Nohy; Tělo; Wellness pro tělo; Jsi to, co jíš; Strava, pití a pohoda; Wellness pro duši; Relaxace - důležitější než kdy předtím; Aromaterapie; Dechová relaxace; Wellness pro kondici a pohyblivost; Pohyb - recept pro pocit pohody; Strečink; Pilates; Váš osobní wellness program; Wellness ve všední den; Wellness o víkendu…….


Knihu Wellness - domácí rozmazlování si můžete zakoupit  v nakladatelství GRADA.



ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !