Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

57. Minerva – veletrh zdravého životního stylu

1. 03. 2016 | Kultura

Poznejte tajemství filipínského léčitelství

Filipínští léčitelé jsou u nás známí především díky svým „krvavým show“. Podstata jejich úspěchů je ovšem jiná, využívají totiž uzdravující systém, který vychází především ze spirituálního léčení. Vyzkoušet jej na vlastní kůži můžete na 57. Minervě – veletrhu zdravého životního stylu, který se koná 5. – 6. 3. 2016 v Michnově paláci na pražské Malé Straně.

Za filipínskou léčitelkou Estelou Palaris Orbito můžete na Minervu přijít s jakýmkoliv zdravotním problémem jak na fyzickém těle, tak na duchu (na psychické úrovni). Téměř každá nemoc má totiž svůj původ právě v psychice člověka. Na 57. Minervě budete moci Estelu Palaris Orbito kontaktovat nejen osobně, ale také zde můžete prožít opravdu unikátní zážitek v podobě duchovního léčení s požehnáním. Estela požehná rovněž předmětům, které si s sebou přinesete (např. fotografiím).

57. Minerva – veletrh zdravého životního stylu bude tentokrát ve znamení zajímavých zahraničních hostů. Nejvíce pozornosti jistě přitáhnou šamani. Arturo Morales Cervantes (Mexiko) a Juan Carlos Pacaya Gomez (Peru).

57. Minerva – veletrh zdravého životního styluZ dalekých končin pochází i indický terapeut Bhagwant Singh Sandhu, který představí nejenzáklady Ájurvédy, ale naučí vás využívati základní akupresurní body přinášející úlevu při nejčastějších obtížích. Zajímaví hosté však přijedou i z evropských končin. Cvičení podle Alexandrovy metody, které vám pomůže nejen v prevenci a léčbě řady fyzických a psychických potíží (například bolestí zad, depresí či problémů s učením), ale také zlepší vaši fyzickou i psychickou výkonnost, vám představí Marko Janicki. Tuto metodu studoval přímov londýnském Alexander Technique Studio. Za návštěvu určitě bude stát i besedas charismatickým slovenským podnikatelem Martinem Brunckem, který se nejen dokázal dostat z absolutního společenského dna (stal se téměř bezdomovcem), ale především je sám živoucím důkazem faktu, že život zcela bez přijímání potravy je možný.

To nejlepší z českých tradic i moderních výzkumů

Na veletrhu se ovšem bude léčit i v souladu s tradicemi ryze českými. QIIQ CLINIC zde představí to nejlepší z metod legendárního lidového léčitele pátera Ferdy (zvláště jeho unikátní směsi bylin a koření) obohacené o moderní technologie a výsledky vědeckých výzkumů.
Můžete zde také zdarma absolvovat diagnostiku pomocí systému AMSEZ (AlternativeMedical Station EvolutionZero), který vychází ze znalostí reflexologie chodidel a pomocí měření řady parametrů (souboru vnitřní a vnější teploty těla, průběhu mikroproudů tepové frekvence či obsahu kyslíku v krvi) dokáže během několika minut odhalit slabiny fyzického i energetického těla a odhalit i ty nemoci, které se ještě ani nestihly projevit.

Tamara Krejcarová a MUDr. EvaMoučková vás naučí využívat léčivé účinkykoření, Jitka Bičíková vám sdělí, proč 20 %žen trpí poruchami lymfatického oběhu, zavodněním a otoky a jak to napravit. Můžete navštívit i první část unikátního workshopuzaměřeného na pěstování a zpracování konopí pro léčebné účinky.

Kromě toho vám Minerva, jako už tradičně, nabídne bohatý program přednášek, seminářů a workshopů, který bude probíhat souběžně ve třech sálech, možnost kontaktovat zkušené odborníky, kteří vám pomohou s řešením nejrůznějších problémů těla i duše, a nakoupit za výhodné ceny zdravotní pomůcky, bylinné preparáty, doplňky stravy, literaturu, produkty zdravé výživy.

Zdroj, foto: Minerva zdraví



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 57. Minerva – veletrh zdravého životního stylu:

57. Minerva – veletrh zdravého životního stylu
57. Minerva – veletrh zdravého životního stylu
57. Minerva – veletrh zdravého životního stylu
57. Minerva – veletrh zdravého životního stylu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zajímavé
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles