Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kultura

Maria Serrano a FlamenTango

Maria Serrano a FlamenTango
17. 07. 2008 Úspěšní lidé
Šarmantní magnet letošního ročníku festivalu IBERICA María Serrano – brilantní flamenková tanečnice – spojuje a konfrontuje ve svém projektu FlamenTango dva zdánlivě kontrastní světy, které si však …více»

Kulinářská cesta napříč Španělskem

Kulinářská cesta napříč Španělskem
15. 07. 2008 Kultura
Sníte o tom, že se alespoň na pár dní vypravíte k moři, nebudete myslet na práci, jen si užívat, dobře jíst a odpočívat? Přivezli jsme pro Vás originální španělské suroviny i kuchaře. …více»

Léto v zámku Troja

Léto v zámku Troja
13. 07. 2008 Kultura
V této sezóně uplynulo 330 let od začátku stavby Zámku Troja – jedinečné ranně barokní předměstské vily a 300 let od úmrtí Václava Vojtěcha hraběte ze Šternberku, který ji nechal postavit. Galerie …více»

Mezinárodní hudební festival Znojmo letos již počtvrté

Mezinárodní hudební festival Znojmo letos již počtvrté
13. 07. 2008 Kultura
Letošní čtvrtý ročník Znojemského hudebního festivalu s podtitulem In vino Vivaldi bude ještě delší než v minulých letech. Kromě zaběhlých tradic slibuje také řadu novinek, a dokonce pompézní premiéru …více»

Nejkratší Shakespearova Komedie omylů

Nejkratší Shakespearova Komedie omylů
6. 07. 2008 Kultura
Od 7. července uvedou Letní shakespearovské slavnosti Komedii omylů. Raná Shakespearova hra je nejkratším autorovým kusem a na slavnostech ji uvidíme poprvé. Premiéra inscenace se poprvé v historii …více»
 

Panda jako živá přijede do Prahy

Panda jako živá přijede do Prahy
2. 07. 2008 Kultura
Hlavní hrdina filmu KUNG FU PANDA (premiéra 3. července) – Panda Po, právě přijel na návštěvu Prahy. Teď odpočívá v hotelu, ale už od zítřka se s Vámi rád potká a nechá se s vámi a vašimi dětmi …více»

Magie na hradu Kosti!

Magie na hradu Kosti!
24. 06. 2008 Kultura
Tajemno, magie, léčitelství nebo astrologie. Máte rádi příjemné mrazení v zádech? Zbožňujete atmosféru starých hradů a zámků? Nebo jen chcete strávit příjemný prázdninový víkend? …více»

Hrad Křivoklát se představuje

Hrad Křivoklát se představuje
23. 06. 2008 Kultura
Na hradě Křivoklát historické romance dodnes dýchají na návštěvníky svým nezaměnitelným půvabem, a to nejen na horním nádvoří státního hradu Křivoklát. Křivoklát je jedním z nejstarších a …více»

Divadelní komedie Skapinova šibalství

Divadelní komedie Skapinova šibalství
22. 06. 2008 Kultura
Za vším hledej Skapina!!! - Tak by se dal zjednodušeně popsat děj Molierovy hry Skapinova šibalství. Vždyť zatímco se Argant a Geront, dva bohatí kupci vydávají na své obchodní cesty, jejich synové …více»

CD JIŘÍ KRAMPOL ...to nejlepší

CD JIŘÍ KRAMPOL ...to nejlepší
18. 06. 2008 Kultura
V roce 1984 začala spolupráce Miloslava Šimka s Jiřím Krampolem v tehdejším divadle SEMAFOR, kde Šimkův soubor hrál vedle ansámblu Jiřího Suchého. Krampol tehdy nahradil Luďka Sobotu a brzy se …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !