Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Apocalyptica poprvé ve své historii vyrazí na turné s vokalisty!

17. 04. 2009 | Kultura

Dlouholeté prosby a nářky většiny fanoušků skupiny Apocalyptica budou letos vyslyšeny – a vskutku exkluzivně! Apocalyptica na své miniturné 2009, které čítá pouhých 16 koncertů a v rámci něhož vystoupí zároveň 3x v České republice, přizvala exkluzivní hosty. Již spoustu let jsou všichni, kdo Apocalypticu poslouchají a navštěvují koncerty, unešeni z albových podání jednotlivých skladeb. Ne že by koncerty neměly „grády“, o tom se nedá v případě této „apokalyptické smršti“ ani hovořit, ale vždycky tam chybí to, co posluchače baví na deskách a co Apocalypticu dostalo do mnohem širšího povědomí v posledních letech a otevřelo jí cestu k obrovské popularitě např. v USA – vokály!

I zželelo se Apocalyptice fanoušků…

Na letošním miniturné si Apocalyptica řekla: „Dejme našim fandům to, co chtějí…“ Na koncerty pozvala slavné i méně známé vokalisty a předvede publiku nové pódiové zpracování svých nejlepších skladeb. O co zajímavěji zní fakt, že se na jejich koncertech objeví např. Nina Hagen, Ville Valo z Him, Adam Gontier z Three Days Grace, Cristina Scabbia z Lacuna Coil, Lauri Ylonen z Rasmus nebo naprosto skvělý Corey Taylor z kapely Slipknot, společně s dalšími vokalisty. Jediným rébusem zůstane patrně do poslední chvíle kdy, kde a s kým z výše jmenovaných Apocalyptica vystoupí. Skloubit jednotlivá data s volnými dny nebude úplně jednoduché. Každý jejich koncert prý má být jedinečný a na každém tedy vystoupí někdo jiný. Máme se tedy na co těšit, Apocalyptica u nás vystoupí již tento měsíc – 18. 4. ve Zlíně, 19. 4. v Ostravě a 20. 4. v Praze.

Více o Apocalyptice najdete na Apocalyptica
APOCALYPTICA
18. 04. 2009 od 20.00 - ZLÍN (Sport. hala Novesta Sport)
19. 04. 2009 od 20.00 - OSTRAVA (Bonver Arena)
20. 04. 2009 od 20.00 - PRAHA (Incheba Arena)

 

Skvělé muzikanty z kapely Apocalyptica není potřeba zahraničnímu, natož pak českému publiku představovat. Jejich koncerty jsou vždy neskutečnou smrští energie a obrovským hudebním zážitkem. I proto jsou vždy dlouho dopředu vyprodané... Letos je Apocalyptica v tvůrčím stadiu k novému albu, které by mělo vyjít v roce 2010 a mělo by navázat na obrovský celosvětový úspěch posledního "Worlds Of Collide", které vyšlo v druhé polovině roku 2007 a obsahovalo velké hity "I´m Not Jesus", "S.O.S." a "I Don´t Care". V rámci turné k tomuto albu vystoupila v roce 2007 Apocalyptica také 2x v České republice na naprosto vyprodaných koncertech v Praze a Plzni. Zájem fanoušků byl tak obrovský, že se jich stovky na jejich jedinečné koncerty prostě a jednoduše nedostaly.

V letošním roce vystoupí Apocalyptica celosvětově pouze na 16 exkluzivních koncertech! I proto je skutečným zázrakem pro všechny česko-slovenské, ale i další zahraniční fanoušky, že Česku se podařil husarský kousek a Apocalypticu bude hostit hned 3x.

Finský hudební poklad - fenomenální Apocalyptica!
Eicca Toppinen, Paavo Lotjonen, Perttu Kivilaakso to je trojice brilantních violoncellistů s klasickým vzděláním konkurující svým nasazením, masivním zvukem i vlastními kompozicemi takovým kapelám jako jsou Metallica, Slayer, Faith No More nebo Sepultura. Jejich spolupráce s veličinami popové, rockové i metalové scény jsou vyhlášené. Po vydání retrospektivního alba Amplified - A Decade Of Reinventing The Cello se Apocalyptica poprvé živě představila v nové formě v roce 2007 v rámci finálového televizního přenosu Eurovision Song Contest v Helsinkách. Jejich vystoupení sledovalo celosvětově cca sto milionů diváků. Apocalyptica se do podvědomí fanoušků zapsala svou vynikající interpretací písní Metallicy, ale na posledních albech se opírá výhradně o vlastní hudební materiál jehož autorem je téměř výhradně Eicca Toppinen. Při každé své návštěvě potvrdili naprosto mimořádné umění vygradovat koncert do nezměrných výšin a připravit posluchačům skutečné hudební hody. Pro jejich koncerty je typické neuvěřitelné nasazení, absolutní koncetrace na každou skladbu, na každý tón.

 

Zdroj: Sonybmg

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !