Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bestiář od dubna v kinech

13. 04. 2007 | Kultura

Režie filmu Bestiář se ujala vynikající česká režisérka Irena Pavlásková, autorka čtyř celovečerním filmů, za které obdržela celkem přes 10 mezinárodních cen, včetně cen z nejprestižnějších světových festivalů jako je Cannes, Montreal či Moskva.


Za kamerou filmu Bestiář stojí zkušený kameraman F. A. Brabec, který natočil řadu významných snímků a proslavil se i jako režisér neopakovatelné Kytice. F. A. Brabec natočil s Irenou Pavláskovou její slavný film Čas sluhů (debut obou dvou) a film Corpus Delicti. Sám F. A. Brabec je nositelem řady filmových vyznamenání a je režisérem čtyř celovečerních filmů.


Bestiář

Režisérka Irena Pavlásková si vybrala pro film Bestiář velké herecké osobnosti, s většinou z nich pracovala v době jejich začátků. Hlavního hrdinu filmu Bestiář, složitého a tajemného Alexe, hraje Karel Roden, který s režisérkou natáčí již čtvrtý film. Hlavní protagonistku filmu Bestiář ztvární slovenská herečka, talentovaná a okouzlující Danica Jurčová, V dalších důležitých mužských rolích dominují ve filmu Bestiář herecké hvězdy jako je Marek Vašut, Miroslav Etzler, Tomáš Matonoha a Kryštof Hádek, vedle nich další herecké osobnosti, jakými jsou Jitka Čvančarová, Petr Vondráček, Michal Dočolomanský. Svůj herecký debut ve filmu Bestiář bude mít mladý herec Lukáš Jůza a také legendární hlasatelka Kamila Moučková a další. V epizodních rolích filmu Bestiář se objeví i dvě poslední české miss Jana Doleželová a Kateřina Pospíšilová.



Bestiář

Přitažlivý příběh filmu Bestiář vypráví osud mladé ženy Karolíny, která se po citovém zklamání rozhodne, že se chvíli bude chovat tak, jak se chovají k ženám někteří muži, tj. bude brát vztahy spíše nezávazně. „Karolína se snaží osvobodit se od své citové závislosti na Alexovi a vybírá si k tomu poněkud nepravé prostředky. Náruče cizích mužů se ukáží jako špatná cesta. Já osobně bych tuto cestu nevolila, ale svoji hrdinku, tak jak jsme ji pojaly s režisérkou filmu Bestiář, jsem si oblíbila a dokáži ji pochopit,“ říká o své postavě Danica Jurčová.



Bestiář Bestiář














Studentka filosofie Karolína se setkává se záhadným Alexem, vášnivě se do něj zamiluje, ale nevyrovnaný vztah s rozpolceným mužem ji ničí. Rozhodne ke vzdoru. Roztočí tím kolotoč známostí a flirtů, ale i zklamání. Karolína se chce se pomstít Alexovi, ale záhy zjistí, že se spíše mstí sama sobě .........


Herecké obsazení filmu Bestiář:

Danica Jurčová, Karel Roden, Marek Vašut, Miroslav Etzler, Tomáš Matonoha, Kryštof Hádek, Jitka Čvančarová, Petr Vondráček, Michal Dočolomanský, Kamila Moučková, Lukáš Jůza, Eva Sitteová a další.


Více o novém filmu Bestiář se dozvíte také na
oficiálních stránkách filmu Bestiář.


V týdnu od 14. - 20. května 2007 jsme pro Vás připravili soutěž o knihu Bestiář od Barbary Nesvadbové, kterou vydalo nakladatelství MOTTO. Soutěžit můžete ZDE.



Foto zdroj: STARLITE FILMS

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
výborný film a obsadenie
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice