Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chodrockfest 2013 nabídne bohatý program

3. 08. 2013 | Kultura
Již třetí ročník hudebního festivalu Chodrockfest čeká v roce 2013 západočeskou metropoli Chodska - Domažlice. Termín připadá opět na populární domažlické Chodské slavnosti a Vavřineckou pouť (9.-10.8.2013). I letos se představí na Chodrockfestu 2013 účinkující na dvou scénách, a to ve velmi originálním festivalovém areálu.

Tím je jezdecký areál TJ Start Domažlice. Festival se tak odehrává na velkých terasovitých písčitých plochách, v zajímavě členitém terénu s dostatkem stínu i místa pro odpočinek. Právě i díky tomu se řada návštěvníků vrací. Místo konání festivalu Chodrockfest 2013 je vzdálené 10 minut od centra města. Samozřejmostí je opět festivalové stanové městečko na přilehlé louce, stejně tak v blízkosti i velkokapacitní parkoviště pro návštěvníky z daleka.

 Chodrockfest 2013 nabídne bohatý programChodrockfest 2013 – program:


V čem bude letošní ročník Chodrockfestu 2013 nový? Pořadatelé slíbili, že po dvou programově podobných ročnících kompletně zinovují účinkující. Třetí ročník tak čeká zcela jiný program, který bude ve znamení předních českých hudebních skupin. A nejen těch! Ze sousedního Slovenska přijedou populární No Name. Kromě nich bude jistou hvězdou akce v současnosti velmi populární Kryštof v čele s Richardem Krajčem. 

Kryštof po roce pauzírování a práce na novém CD opět koncertuje a vypadá to na velkou show ve znamení vyprodaných koncertů.  V Domažlicích si obě kapely odbudou svoji historickou premiéru! Během dvoudenního festivalu Chodrockfest  2013 program oživí také plzeňští Mandrage a zcela jistě zazní hitovky nejen z jejich posledního CD "Moje krevní skupina".

Již po druhé dorazí na festival Márdiho Vypsaná fixa a letos premiérově také punkový Wohnout! Příznivci tvrdší muziky si jistě přijdou na svém s Arakainem, či Krucipüskem. Booking kapel ještě přitom není u konce a pár dalších jmen nás ještě čeká. Na návštěvníky Chodrockfestu 20 čeká mimo hudební nabídky pestrý festivalový doprovodný program, včetně soutěží o ceny. Prodej lístků byl letos zahájen již v říjnu, a to za cenu 200 Kč / celofestový vstup. 

Chodrockfest 2013 nabídne i letos bohatý program.
Přijďte si poslechnout spoustu zajímavých interpretů 9.8. - 10.8. 2013.

Zdroj, foto: Chodrockfest

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !