Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Daniel Landa přidá dva koncerty, dostane se na Brno a Plzeň

12. 10. 2008 | Kultura
Velký zájem fanoušků o jeho jarní turné Československo 2008 přinutil hudebníka Daniela Landu navázat na sérii pěti koncertů, odehraných v obou částech bývalé společné republiky, dvěma přidanými termíny:  28. října 2008 vystoupí v brněnské hale Rondo a 17. listopadu 2008 v plzeňské ČEZ Aréně.

Stejně jako na jaře se návštěvníci mohou těšit na velkou rockovou show se světelnými i pyrotechnickými efekty a projekcemi. Část pódia je vysunuta do hlediště, aby diváci měli interpreta doslova nadosah. Osu programu tvoří zpěvákovy časem prověřené písně, ale zazní také několik skladeb z  novinkového alba Nigredo, které bude v době konání koncertů už na trhu (oficiální datum vydání je 22. 9.). Roli předkapely si zopakuje řízný Walda Gang.

Daniel LandaDaniel Landa















Vstupenky do Brna a Plzně jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticket Art, z jara zůstávají dvě cenové kategorie 499 a 799 korun.

Dosavadních pět koncertů turné Československo 2008 Landa odehrál ve zcela zaplněných sportovních halách v Ostravě, Pardubicích, Praze, Košicích a Bratislavě. Navštívilo je celkově téměř 50 tisíc diváků.

Daniel LandaDaniel Landa














Daniel Landa také dokončil  práci na písních k muzikálu Touha, který  měl premiéru v  září 2008 v pražském Divadle Kalich. Jeho autorkou a režisérkou je  Mirjam Landa.
Více o muzikálu Touha se dozvíte v našem článku:
Muzikál Touha Mirjam a Daniela Landových


Foto: Rafal Nowakowski
Zdroj: Divadlo Kalich

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
byla jsem na jaře na koncertu Landy v Pardubicích a nemělo to vůbec chybu! Bylo to moc úžasný a člověka ta hudba úplně vtáhne a na běžný život úplně zapomene. Fakt moc doporučuji na něho zajít :o)
Obrázek uživatelky
profil
jarní koncerty jsem prošvihla, tak snad mi čas vyjde teď Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles