Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ebux.cz? Nakupujte a čtěte elektronické knihy

23. 05. 2011 | Kultura

Elektronické knihy. Určitě jste už někdy tento terminus technicus slyšeli. Ptáte se, kdy se trh s elektronickými knihami probudí i v Česku? Už nemusíte. Stalo se tak 1. dubna 2011. Jeden z nejsilnějších hráčů českého knižního trhu a taktéž jeden z největších tuzemských nakladatelů, Euromedia Group k.s., přišel s projektem ebux.cz.


V tomto projektu spojil prostřednictvím čtečky elektronických knih Ebux Wooky požadavky nakladatelů na zabezpečení prodávaných eknih s přáním zákazníků, kteří chtějí nakupovat elektronické knihy jednoduše, rychle a chtějí zároveň co nejširší sortiment titulů, včetně knižních novinek.


ebuxKnihkupectví ebux.cz v současné době nabízí téměř 900 knih v elektronické podobě za výborné ceny, další knihy přibývají každým dnem tak, jak se do projektu zapojují další a další nakladatelé. Nakoupit na ebux.cz je přitom otázkou chvíle – zaregistrujete se, vyhledáte knihu, která vás zajímá, zaplatíte platební kartou nebo prostřednictvím SMS a můžete si vychutnat okamžitý zážitek z četby elektronické knihy. Ještě maličkost – nesmíte si zapomenout stáhnout čtečku elektronických knih Ebux Wooky


Ta byla vyvinuta speciálně pro knihkupectví ebux.cz a představuje to nejkomfortnější, co může  český čtenář eknih využít - Ebux Wooky si můžete stáhnout až do šesti různých zařízení, rozečtenou knihu a vlastně všechny zakoupené knihy máte k dispozici ve všech a v kterýkoli okamžik. Samozřejmostí je intuitivní a jednoduché ovládání a variabilita nastavení – sami si upravíte dle svých zvyklostí velikost písma, barvu pozadí a mnoho dalšího. 


Aktuálně je Ebux Wooky k dispozici v softwarové podobě pro nejpoužívanější technická zařízení (stolní počítač, chytré telefony, včetně Iphone), brzy bude následovat i čtečka hardwarová, která bude v prodeji za velice příjemnou cenu. Ebux.cz je jasnou volbou pro každého, kdo odmítá řešit složitá technická nastavení, formáty elektronických knih a další problémy, které vyplývají z dosud roztříštěného trhu eknih v tuzemsku.


malý čtenářPokud chcete jednoduše nakupovat stovky těch nejžádanějších knih v elektronické podobě a chcete tyto knihy jednoduše také číst, je ebux.cz a jeho čtečka Ebux Wooky tím, co vás uspokojí a nezklame. Komfortnější a jednodušší způsob jak číst eknihy v tuzemsku v současné době neexistuje.


Na závěr ještě odpověď na patrně nejčastější otázku, týkající se čtečky Ebux Wooky. Otázka zní: Mohu si ve čtečce Ebux Wooky číst knihy, které mám jsem zakoupil v jiném obchodě než na ebux.cz? Ano, můžete. Je ale nutné dodržet dvě podmínky – kniha musí být ve formátu epub a nesmí být chráněna DRM. Takové knihy si můžete do Ebux Wooky pohodlně přidat.


Chcete se přesvědčit sami? Chcete si vyzkoušet, jak vypadají v elektronické podobě knihy Barbory Nesvadbové, Michala Viewegha a dalších českých i zahraničních autorů? Prosím, klikněte na následující odkaz: ebux.cz


Zdroj: ebux.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !