Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Benátská! 2014 nabízí bohatý program

25. 07. 2014 | Kultura
Jeden z největších českých festivalů Benátská! 2014 připravil pro své fanoušky překvapení. Hudební přehlídka, která letos slaví dvacáté výročí, bude v neděli 27.7. 2014 pro všechny zdarma. A to díky spolupráci promotérů s Libereckým krajem, kteří se rozhodli poslední festivalový den ukázat hudebním fanouškům z celé země regionální potraviny, kulturu a spolky a navíc nechají zájemce nahlédnout do festivalu z druhé strany, tedy ze zákulisí. Celodenní program ten den zakončí například koncerty Petra Koláře nebo Čechomoru.

Festival Benátská! 2014 – program:


Festival Benátská! 2014, který letos zkrátil název z původního Benátská noc je již potřetí naplánovaný do sportovního areálu v libereckém Vesci od 25. do 27.7. 2014.  Letos se festival Benátská! 2014 programově zaměří více na nejpopulárnější české a slovenské kapely. Zahraniční skupiny budou spíše doplněk. Dorazí například finští HIM nebo legendární slovenská kapela Team. V pátek tam v čele s Pal'em Haberou odehraje jediné letošní festivalové vystoupení s novým bubeníkem.

Festival Benátská! 2014 nabízí bohatý programVe spolupráci se statutárním městem Liberec a Libereckým krajem jsme se rozhodli nedělní program věnovat regionální kultuře a propagaci areálu. Naši diváci, ale i lidé z Liberecka se mohou těšit na originální vystoupení ZUŠ Turnov nebo ZUŠ Jabloňová, ochutnat regionální potraviny, seznámit se s nabídkou turistických atrakcí Liberce a večer shlédnout vystoupení Petra Koláře nebo Čechomoru,“ popisuje pořadatel festivalu Pavel Mikez. Kromě toho jsou podle něj pro zájemce připraveny hudební dílny, kde si každý může vyzkoušet hru na hudební nástroje, škola cirkusu a mnoho dalších aktivit nejen pro dospělé, ale i pro děti.

Pořadatelé Benátské už loni avizovali, že si nechal v zásobě hodně českých kapel. A právě ty jsou letos pilířem festivalu. „Na našich pódiích se vystřídají například Tomáš Klus, Ivan Král, Mňága a Žďorp, Vypsaná fIxa, Mandrage nebo Michal Hrůza s kapelou. Navíc koncertně u nás oslaví výročí třicet let slovenští hosté Tublatanka a Zóna A, Slobodná Európa zase pětadvacet let. Další vystupující Chinaski mají letos dvacetiny. Stejně let na české scéně slaví i zpěvačka Anna K,“ vyjmenovává Pavel Mikez.

Zajímavostí je i to, že první – čtvrteční den Benátské bude letos malým festivalem uvnitř velkého festivalu a zaměří se na revivalové kapely. „Každý rok se snažíme pro naše návštěvníky, kteří přijíždějí do Vesce už ve čtvrtek, připravit atraktivní program. Tentokrát představíme i nejlepší mezinárodní revivaly australské ACCA/DACCA (AC/DC revival) či maďarský Kiss forever band," doplňuje promotér.

Vstupné stojí aktuálně 1.350 Kč, VIP vstupenka 3.490 Kč, Čtvrtek 199 Kč, pátek 740 Kč, sobota 840 Kč a neděle je zdarma. Tradičně mají na festival vstup zdarma vozíčkáři, lidé s průkazem ZTP/P a také děti do šesti let.

Festival Benátská! 2014 nabídne ve dnech 25. až 27.7. 2014 opravdu zajímavý program


Zdroj, foto: Benátská!

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !