Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Jahodový jam 2014 nabízí bohatý program

13. 09. 2014 | Kultura
Letošní začátek léta se prostě vydařil. Jahod se urodilo nepočítaně a letošní várka jamu se vaří o sto šest! Těšte se, až vám ho opět namažeme! Na své si přijdou malí i velcí, filmoví, divadelní i hudební gurmáni.

9. ročník multižánrového festivalu Jahodový jam 2014 se bude konat v sobotu 13.9. 2014 od 13 hodin v Modřanském biografu. Festival představí mladé nadějné umělce z oboru divadla, filmu, hudby či výtvarného umění. V tomto ročníku nás čeká kromě bohatého kulturního programu i řada novinek, prezentací, workshopů a to vše v rámci zvoleného tématu, kterým je HMOTA.

Jahodový Jam 2014 - program:


Festival Jahodový jam 2014 nabízí bohatý program- Na programu jsou pásma českých i zahraničních, soutěžních i nesoutěžních filmů, divadelních představení pro děti i dospělé, letos poprvé plánujeme i večerní pásmo filmů pro vytrvalé, které bude třešničkou na našem festivalovém dortu.

- Ve večerních hodinách vystoupí známé hudební projekty – momentálně všude opěvovaná skupina PLANETY a držitelé několika hudebních cen, skupina KVĚTY.

- Do hlavního programu je zařazena nově i zajímavá přednáška, která přímo koresponduje s ústředním tématem festivalu: HMOTA.

- Během celého festivalu bude ve vnitřní galerii umístěna výstava obrazů.

- Celý den bude probíhat tradiční jarmark ve vnějších prostorách a okolí biografu.

- Celý den se také můžeme těšit na workshopy, dílničky i dětský koutek nejen v duchu festivalového tématu.

- Festival Jahodový jam 2014 podporuje rozvoj mladé nezávislé a DIY kulturní scény, talentované umělce a zároveň kulturní vyžití v lokalitě Modřanského biografu (Praha 12).

Letošní ročník festivalu Jahodový jam 2014 se v září zhmotní v krásný tvar, občas netvar a možná přijde i netvor! Téma HMOTA pořadatelé festivalu komentují: „Loňské téma recyklace nás donutilo přemýšlet nad jednotlivými předměty a znovu je přetvářet v něco nového, co člověk znovu využije. Letos jsme se rozhodli, že půjdeme ještě do větší hloubky. Každá věc, prostě cokoli je tvořeno hmotou určité povahy.

A podle toho, jaký jí dáme tvar nebo netvar, vznikne nějaký výtvor. A holt když se to nepovede, vznikne občas i netvor. A to tu prostě jde. Zase si chceme a budeme hrát!“ Festival Jahodový Jam vznikl v roce 2006, kdy si parta kamarádů kvůli nedostatku kvalitního a zajímavého kulturního vyžití na paneláky obehnaných sídlištích Prahy 4 vymyslela zprvu jen hudební festival Jahodový jam. Za osm let existence se festival rozrostl a obohatil o další umělecké obory a směry a stále se snaží vyhledávat a podporovat mladé talenty, nadějné umělce, ale i aktuálně populární nezávislé projekty.

9. ročník multižánrového festivalu Jahodový jam 2014 se bude konat v sobotu 13.9. 2014 od 13 hodin v Modřanském biografu a opět nabídne bohatý program.


Zdroj, foto: Jahodový jam 2014

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !