Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Jahodový jam 2015 nabízí bohatý program

12. 09. 2015 | Kultura
10. ročník festivalu Jahodový Jam 2015 proběhne letos v září nově ve STUDIU PRÁM ve Vysočanech! Letošní léto jahodovým sběračům přálo, slunce svítilo a nám se tu urodila bohatá jubilejní jamová úrodička! Za necelý měsíc ji spolu s námi přijďte opět ochutnat! Letos už naposledy!

Jubilejní 10. ročník multižánrového festivalu Jahodový Jam 2015 se bude konat v sobotu 12. září 2015 od 15 hodin nově ve Studiu Prám v pražských Vysočanech. Festival Jahodový Jam 2015 opět představí mladé nadějné umělce z oboru divadla, filmu, hudby či výtvarného umění. V tomto ročníku nás čeká kromě bohatého kulturního programu i řada novinek a překvapení, dílniček a workshopů a to vše v rámci zvoleného tématu, kterým je ÚNIK.

Aktuální ročník festivalu Jahodový Jam 2015 - program:


Festival Jahodový jam 2015 nabízí bohatý programV odpoledních hodinách proběhnou divadelní a artistická představení, k vidění budou pásma českých i zahraničních filmů, které v loňských letech zaujaly návštěvníky festivalu nejvíce.

Ve večerních hodinách nastoupí hudební sekce vedená projekty ZU:SAMMEN, slezskou kapelou DIVIDED a speciálním hostem, završená velkolepým rozlučkovým mejdanem pod taktovkou DJ.MILL.

Během celého festivalu bude k vidění umělecká instalace talentovaných mladých umělců ze Studia Prám.

Celý den bude probíhat tradiční design jarmark, workshopy, dílničky nejen v duchu festivalového tématu.

Proč téma ÚNIK? Pořadatelé festivalu téma komentují: „Každý chceme občas někam utéct, ať už od práce, od zodpovědnosti, od každodenního nudného života. Utíkáme od svých nepřátel, ale i blízkých. Utíkáme, abychom se pobavili, abychom zažili něco nového. Od každého trochu jsme pro vás připravili i v rámci letošního ročníku.“ „No a v neposlední řadě desátým ročníkem se s festivalem loučíme. Na začátku jsme si řekli, že dáme deset kousků a dost, tak to prostě chceme dodržet. Ale kdo ví, třeba příští rok budeme pokračovat tématem KACHNA aneb LEŽ JAKO VĚŽ,“ dodávají pořadatelé s úsměvem.

Festival vznikl v roce 2006, kdy si parta kamarádů kvůli nedostatku kvalitního a zajímavého kulturního vyžití na paneláky obehnaných sídlištích Prahy 4 vymyslela zprvu jen hudební festival Jahodový Jam. Za deset let existence se festival rozrostl a obohatil o další umělecké obory a směry a stále podporuje mladé talenty, nadějné umělce, ale i aktuálně populární nezávislé projekty. No a letos je tu naposledy, tak nashle v září!

Festival Jahodový Jam 2015
se bude konat v sobotu 12.9. 2015 a opět nabídne bohatý program


Zdroj, foto: Jahodový Jam.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !